0

Amsterdam – De gehele modewereld zat er op te wachten. De dag dat de documentaire van wereldberoemd ontwerper Tom Ford zou verschijnen op tv. En nu, enkele dagen voor de grote dag, worden er allerlei clips onthuld. Zodat we ons in ieder geval kunnen klaarmaken voor de real deal!

Het is immers bekend dat de ontwerper enorm is gesteld op zijn privacy en geeft ons daarom een once in a lifetime opportunity om eens een kijkje achter de schermen te nemen. In een van de shots zien we zijn kijk op de schoonheid van de moderne vrouw terwijl hij zelf achter de camera kruipt om een van zijn foto’s voor een campagne te schieten.

‘Today, we’re in the pumped up period: women’s breasts are pumped up, lips couldn’t get any more pumped-up.’ Zei hij geheel toepasselijk.

Ook gaf de ontwerper toe dat hij zich voor het eerst heeft laten filmen, dat legde hij uit aan de camera-crew en kijkers terwijl hij de kijker een rondleiding geeft door zijn kantoor in Londen. Wat voor sommigen een privilege was om in te mogen rondkijken, zo maken ook Beyoncé, Lauren Hutton en  Julianne Moore een kleine cameo appearance.

De documentaire “Visionaries: Tom Ford” is vanaf zondag te zien op de Amerikaanse zender OWN, die wordt beheerd door Oprah Winfrey. Bekijk hieronder de trailer.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Wij zijn benieuwd naar de documentaire en kunnen niet wachten tot hij op dvd verschijnt, en jij?

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties