0

Amsterdam – Eerder vertelden we jullie al over zangeres Cheryl Cole’s ambitie om zich in de modewereld te begeven. Zo ging de zangeres een samenwerking aan met de online shop Stylistpick, waarmee ze samen een schoenencollectie zou lanceren.

En ongeveer drie weken na het lanceringsfeest laat Cheryl ons iets meer weten over de opkomende collectie.

Zo zal de collectie beschikbaar zijn vanaf december, wat enorm handig is natuurlijk voor kerst. De collectie zal ongeveer zes, tot acht – of zelfs meer (!), schoenen bevatten. De exacte details houdt de zangeres nog geheim, maar er wordt gezegd dat de collectie schoenen zal bevatten met luipaard print en polkadots – en een speciale Valentijnsdag schoen, compleet in het roze. De zangeres vertelde dat ze enorm blij was met de samenwerking met Stylistpick en dat het creëren van haar eigen schoenenlijn een droom was die uitkwam. “Ik ben in lange tijd niet meer zo enthousiast geweest!”

We zijn immers bekend met het feit dat Cheryl van hoge  hakken houdt, maar helaas kan niet iedereen erop lopen, zo zegt ze: “Ik hou van glamour, maar ik ben mij er wel van bewust dat niet iedereen de hele tijd op hoge hakken wilt lopen. Ik heb er voor gezorgd dat de collectie niet te glamorous wordt.”

Bekijk hieronder het filmpje waarin Cheryl vertelt over de ontwerpen van de opkomende collectie!

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Ben jij benieuwd naar de collectie?

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties