0

NEW FASHION SHOW REPORT: RAAK AmsterdamAmsterdam – Gisteravond presenteerde RAAK Amsterdam aan 700 gasten zijn 2010/11 collectie in de Zuiveringshal West. De locatie was omgetoverd tot een winters decor, er viel zelfs sneeuw! Niet alleen RAAK stond in het middelpunt van de avond. Ook Stacey Rookhuizen presenteerde deze avond een sneak preview van haar eerste sieraden collectie.

Elke show weet meneer RAAK weer BN’ers voor zijn show te strikken. Dit keer waren dat Lieke van Lexmond, Irene van der Laar, Froukje de Both en Anouk Smulders. Anouk liep voor de eerste keer mee.

Froukje de Both

Froukje de Both

Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond

Anouk Smulders

Anouk Smulders

De tweede ronde van de catwalk show toonde de eerste ontwerpen van GooseCraft made by RAAK. In het thema ‘Army Green’ heeft Jos van Raak een speciale lijn voor GooseCraft ontworpen.

Jos van Raak voor Goosecraft

Jos van Raak voor Goosecraft

De ontwerpen van RAAK bestonden uit veel satijnzijde, crêpe en pailletten, feestelijk was het wel! “Het is een spannende mix van modern, klassiek en krachtige elegantie. In een bijzondere kleurencombinatie van smaragdgroen, poederroze, zilvergrijs en klassiek zwart,” zegt Jos van Raak.

Veel tuquoise, zwart en wit zijde

Veel turquoise, zwart en wit zijde

Het kopstuk met Jos aan de hand!

Het kopstuk met Jos aan de hand!

Vind je winkelen met onbekende mensen om je heen maar niks?! Gisteravond kwam Jos van RAAK met de mededeling dat je op doordeweekse avonden tussen 19.. en 22.00 uur kan kiezen voor een Private Ladies shoppingnight. Dit met stylingadvies van Jos himself en natuurlijk bubbels en snacks.
www.raakamsterdam.nl

(Lucie Hoopman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties