0

Amsterdam – Michael Barnaart van Bergen presenteerde 30 augustus vol trots zijn tweede prêt-à-porter collectie ‘Après la Pluie’. De  drukbezochte modeshow vond plaats tijdens de Miljonair Summer Fair in het chique Huis ter Duin in Noordwijk. Bij aankomst kreeg ILFN een mooie plek op the frontrow toegewezen zodat we de collectie optimaal konden bewonderen. De ruimte waarin de modeshow plaatsvond was chique en stijlvol evenals de collectie van Michael.

Het materiaal van deze lijn bestond voornamelijk uit Frans zijde, goud tinten en transparante lagen. Ook zagen we veel zwart/ wit vlakken afgewisseld met organische prints.

Opvallend waren de exclusieve schoenen met aparte hak die hij speciaal voor Sacha ontwierp. Iets wat mij zeker is bijgebleven waren de zijden shawls voorzien van handgetekende prints. Michael had deze mooi om de modellen heen gedrapeerd, zo creëerde de ontwerper een chique item dat makkelijke gedragen kan worden als top op een mooie kokerrok of pantalon. Ook de zijde jurken riepen veel positieve reacties vanuit het publiek op.

Bij de kledingstukken toonde hij een nieuwe zwart-wit variant van de eerder gelanceerde handtassenlijn Anna Bag. Mijn conclusie, een stijlvolle, vrouwelijke en draagbare collectie. Nieuwsgierig? Klik op de bovenstaande link voor de Show!

www.michaelbarnaartvanbergen.com

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties