0

Grzia PC CatwalkAmsterdam – Zondagmiddag 30 augustus vond voor  de tweede keer de Grazia PC Catwalk plaats. De groots opgezette modeshow met een front-row van maar liefst 300 meter dwars door de Amsterdamse P.C. Hooftstraat was ook dit jaar een succes!. Het zonnetje scheen en onder begeleiding van de opzwepende tunes van DJ Vika en Andy Chu werden de herfst- en wintercollecties van Nederlandse modemerken als Oger, Blue Blood, G-Star en internationale merken zoals Tony Cohen, D&G, Profuomo, Emporio Armani en Tommy Hilfiger getoond.

Het kroost van o.a. BN’rs Daphne Deckers, Fiona Hering, Robert ten Brink en de kleindochter van René Froger deden deze dag hun eerste catwalk ervaring op, dit maakte het extra leuk om naar te kijken!
grazia pc catwalkIn totaal werden er meer dan 130 looks getoond. Ook was er voor het eerst veel aandacht voor de nieuwste haar- en schoenentrends. Het evenement, geproduceerd door Mynth Events, was gratis en toegankelijk voor iedereen en trok daarom ook zo’n 3.000 fashionliefhebbers en nieuwsgierige toeristen.
Grzia PC CatwalkNatuurlijk waren er ook vele BN’ers aanwezig zoals Gigi Ravelli, Gordon, Nicolette Kluijver, Lieke van Lexmond, Frans Molenaar en Jan en Monique des Bouvrie. De beroemde moeders Daphne Deckers en Fiona Hering stonden zo trots als een pauw langs de catwalk om hun dochters te bewonderen. De nieuwste trends op het gebied van mode, haar en make-up spetterden weer van de catwalk. En het enthousiaste publiek heeft kunnen genieten van alles wat het Fashion & Museum District te bieden heeft!

Klik op de bovenstaande link om de show te zien!

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties