0

Amsterdam – De Deense ontwerpers Sanne Lene Nielsen en Sehested Boesen van Gestuz presenteerden gisteravond tijdens Amsterdam Fashion Week de wintercollectie voor 2012.

Het jonge merk showde in een overvolle zaal de collectie genaamd ‘Through rocks, waves and frozen creeks’. De inspiratie kwam van het werk van Kirsten Klein, een Deense fotograaf die foto’s maakt van de natuur en de ruige kust van Denemarken.

De collectie bestond uit een mix van stoere basics met bijzondere items. Daarbij gebruikten de ontwerpers veel leer; van leren rokjes, broeken, jurkjes en jasjes, vaak mooi bewerkt met veters. Het leer gecombineerd met een zwart kanten maxi dress, denim blouse, pailletten jasje en mooi bewerkte tops zorgden voor verrassende rock ‘n roll combinaties. Samen met de zwarte boots die de modellen droegen, gaf het een stoere uitstraling met een vrouwelijke twist. Naast leer waren er ook materialen als kant, wol en zijde gebruikt.

Het kleurenpalet bestond uit zwart, grijs, donkerblauw en olijfkleur. Deze kleuren werden gecombineerd met nude-tonen en kleuren als roodbruin.

www.gestuz.com

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties