0

Amsterdam – Het was weer een feest, een legendarisch groot feest! Er werd letterlijk gerend en gedanst door de modellen op de catwalk. Bas Kosters wist het fashion publiek vanavond bij de opening van de Amsterdam Fashion Week weer flink te vermaken!

We spotten veel bn’ers en belangrijke modemensen voor, tijdens en na de show. Iedereen was tip top aangekleed, waardoor we onze ogen uitkeken naar het modemoois dat voorbij kwam.

Front row zaten onder andere Cecile Narinx, Fiona Hering, Bastiaan van Schaik en ook Nederlands topmodel Lonneke Engel, die gekleed was in een bloedmooie rode galajurk van Claes Iversen. In de show zelf liep onder andere Sara Longoria mee, het talent uit America’s Next Top Model.

De show werd gesponsord door Vodafone en telefoons waren ook de rode draad van de show. Het was een in beeld gebrachte klantenservice, het spektakel begon met het wachtriedeltje van de klantenservice die vertelde: “Een ogenblik geduld a.u.b., onze medewerkers zijn nog in gesprek”. Na het bericht startte de show en kwamen de modellen in de meest gekleurde outfits -zoals we dat van Bas gewend zijn- met prints en verrassende kapsels voorbij. Na enkele seconden liep de muziek vast, stonden de modellen stil en herhaalde zich het wachtriedeltje van de klantenservice. De show eindigde met de speciale zwart-witte jurk, genaamd de mobile phone dress en als afsluiting rende alle modellen nog eens hard voorbij.

De muziek werd verzorgd door Joost van Bellen en de bekende klantenservice deuntjes die uit de speakers kwamen waren You can ring my bell en Hello van Lionel Richie.

Jammer dat de show altijd in een seconde lijkt te verdwijnen, maar gelukkig hebben wij als een van de eersten een paar snapshots weten te schieten van de show, de modellen en – meest belangrijk – de collectie. Bekijk hieronder de sneak peaks.

Bas opent zelf de de show door te bellen met de klantenservice.

De show wordt feestelijk geopend, de modellen dansen rondom Bas.

De kleuren van de kledingstukken maken van de opening een spektakel!

De print op het doek, wat getoond wordt vooraan de catwalk, zagen we ook terug op shirts uit zijn collectie.

Dit ziet er toch feestelijk uit?

De outfits werden gecombineerd met stoere Palladium boots.

Aanstormend talent Sara Longoria van America's Next Top Model liep ook mee!

Deze heren zagen we vorig jaar ook al in zijn fashionshow.

Heftige prints!

Op maxi-dresses zagen we galaxy gekleurde prints. Deze trend kan dus nog steeds!

Telefoons, telefoons...

...en nog eens telefoons!

We spotten hier nog meer trends: Dip die hair en donkerpaarse lippenstift.

De modellen hadden opvallende, felgekleurde en clown-achtige coupes. Front row zagen we topmodel Lonneke Engel zitten (in het rood)

De collectie straalde veel vrolijkheid uit er stonden zelfs smiley faces op verschillende ontwerpen.

De afsluiting was verpletterend! Alle modellen die meeliepen in de show kwamen rennend voorbij op de catwalk.

Alle modellen die meeliepen in de show kwamen rennend voorbij op de catwalk.

Als laatste werd de Mobile phone dress getoond. Leuk weetje: De jurk werd gedragen door het model dat twee weken geleden de ELLE Personal Style Award had gewonnen, namelijk Valentijn de Hingh.

En zoefff... ze waren weer weg!

En natuurlijk waren wij daarbij! Dit was de outfit van hoofdredacteur Esmée van Rijn: een sterrenjurkje met Jeffrey Cambell schoenen.

www.baskosters.com

(Tekst: Wendy Heuvelman)

(Catwalk beeld: Giusy de Ceglia)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties