0

AIFWAmsterdam – Ontwerpersduo ILFN TV – Badgley Mischka zorgde voor een portie Amerikaanse glamour op de Fashionweek in Amsterdam. De ontwerpers showden in samenwerking met Club Brillant hun Cruise 2010 collectie, die over een hoog Hollywood gehalte beschikte. Zo ook de front row die gevuld was met BN’ers waaronder Lieke van Lexmond en Daphne Deckers.

De creaties van de twee heren waren rijkelijk bezet met alles wat schittert. Pailletten, kristallen en niet te vergeten shiny glasses. Want daar draait het natuurlijk uiteindelijk om bij Brillenclub Brillant. Ultravrouwelijke jurken gecombineerd met stoere uniseks brillen in samenwerking met  het merk Sama zorgden voor een grappig contrast. De jurken zijn ondanks hun klassieke karakter veelgevraagd in Hollywood en na het zien van deze show begrijp ik waarom.
Afbeelding 83De combinatie van materialen en pasvorm zijn echt prachtig en hoewel het niet vernieuwend is, maakt de collectie toch indruk op mij. De glinsteringen en de soepel vallende materialen laten de ontwerpen stralen in het harde catwalklicht. Ook laat  Badgley Mischka zien over diversiteit te beschikken waardoor ik me tijdens de show geen moment verveelt heb. Na een opening met overwegend donkere kleuren, begonnen de heren gelukkig kleur te bekennen. Met name de strandcollectie, waarbij ook een aantak bikini’s en badpakken de catwalk passeerden, was vrolijk getint.
AIFW
Laten we hopen dat onze BN’ers een voorbeeld nemen aan  Badgley Mischka, dan kunnen wij binnenkort ook genieten van een portie echte glamour op de Nederlandse rode lopers.
aifwaifw
AIFWAIFW
(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties