0

Baby PhatAmsterdam – Eén van de grootste shows op de New York Fashion week was toch wel die van het label van Kimora Lee Simmons ‘Baby Phat’! Afgelopen woensdag 16 september liet zij op de New York Fashion Week krachtige en veelzijdige modellen haar collectie presenteren. We zagen gedurfde, maar toch mooie ontwerpen met veel kleur. Dit zorgde voor veel positieve reactie’s uit de zaal. Dat eigenaresse Kimora van aanpakken weet is gebleken, zij showde haar zomercollectie 2010 namelijk in één van de mooiste en grootste ruimtes van New York! We hebben het hier over het Roseland Ballroom!

En of dit alles nog niet spraakmakend genoeg was, sierde de meest famous stars van Hollywoord the frontrow! Celebs als Kim Kardashian, Estelle, Gerard Butler, Sean Penn, Tracy Morgan, Amber Rose, Lisa Rinna, Serena Williams, Letoya Luckett, Wale en June Ambrose waren allen aanwezig! De show werd begeleid door niemand minder dan de beroemde DJ Cassidy! Hij zorgde ervoor dat de spectaculaire collectie de juiste sfeer kreeg toegedragen!
Baby Phat
Baby Phat
Baby Phat
Voor de verkoop van de zomercollectie van Baby Phat 2010 moeten we echter nog even geduld hebben, maar de herfstcollectie van dit najaar is ook zeker de moeite waard!
Nieuwsgierig? Kijk dan op www.babyphat.com

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties