0

C&AAmsterdam -  Een modeshow van internationale allure. Voor de presentatie van C&A’s spring-summercollectie 2010 reisde ILFN gisteren af naar fashionable Keulen waar we in het gezelschap van 300 andere moderedacteuren van elf verschillende nationaliteiten werden verwelkomt. Op de catwalk spotten we een aantal bekende Duitse namen en ook de vijf finalistes van Benelux Next Topmodel liepen een rondje mee. In de afleveringen van 9 november is hun catwalkavontuur terug te zien.

C&A verraste ons met een mix van stijlen. Vooral de Yessica collectie maakte ons erg blij. Nude tinten gecombineerd met glanzende materialen en pailletten vormden de basis van de Noblesse lijn. De Miami beach look uit de sexy jaren ’80 zorgde voor verwassen kleuren en wittinten op de catwalk.  Dit in tegenstelling tot de Clockhouse collectie die wordt gekenmerkt door de grunge look: leerelementen en gescheurde denim met stoere studs. Tegenhanger hierop is de ‘farmerlook’ die ook deel uit maakt van het Clockhouse assortiment. De show werd afgesloten door de Duitse actrice Andrea Sawatzki.
NEW FASHIONREPORT: Modeshow C&A
NEW FASHIONREPORT: Modeshow C&A
NEW FASHIONREPORT: Modeshow C&A
NEW FASHIONREPORT: Modeshow C&A
Verrast en verblijd zijn we door C&A en we kunnen dan ook niet wachten om de collectie zelf in onze handen te hebben. Gelukkig mogen we na de show, met een aansluitende lunch, een kijkje nemen tussen de collectie. De ILFN-redactie werd gek bij het zien van zoveel moois. Hierbij een paar items:

NEW FASHION REPORT: Modeshow C&A
NEW FASHION REPORT: Modeshow C&A
NEW FASHION REPORT: Modeshow C&A

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties