0

TopAmsterdam – Sta je ‘s ochtends ook minuten lang twijfelend voor je kast omdat je niet kunt kiezen wat je aan moet trekken? Genoeg in de kast, dat is het probleem niet! Soms is het moeilijk om in te schatten wat de dag je gaat brengen en stel je jezelf de vraag: In welke outfit ga ik me de hele dag lekker voelen.

Ons leven is vaak erg afwisselend en onvoorspelbaar.‘S ochtends een belangrijke bespreking op je werk waarbij je die belangrijke opdracht hoopt binnen te slepen. ‘S avonds een date met je nieuwe lover op het strand en dan wil je er natuurlijk zo mooi en spannend mogelijk uitzien! Omdat je gelijk door moet, heb je geen tijd om je om te kleden en een uitgebreide “stijlswitch” te maken. Herkenbaar?

De website www.sundaymonday.nl biedt daarom nu voor jou de oplossing: De Sunday Monday Specials! De Sunday Monday Top is één van de “Sunday Monday Specials”. Bijzonder is dat deze op minstens 10 manieren te dragen is door hem anders vast te knopen! Het verassende is dat je er in minder dan een minuut heel anders uit kunt zien! Jij bepaalt hoe de Sunday Monday top het beste bij je lichaam, stijl en bui past. De Top is te koop in 8 kleuren zoals felroze, petrol of het altijd stijlvolle zwart. De stof is zacht en van natuurlijk materiaal. Zelfs als je geen creatief talent bent lukt het je zeker om de top op jou manier te dragen…Nu is de uitdaging te kiezen tussen de acht fashionable kleuren!
Sunday Monday Tops
Kijk dus op www.sundaymonday.nl en blijf iedere ochtend nog even lekker een paar minuten langer in je bed liggen ipv voor je kast te staan, want de outfit is dan in ieder geval al geregeld!

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties