0

portretAmsterdam – Vandaag in de Fashion Insider Sabrina van afterDRK! Als echte fashion addict houdt Sabrina haar lezeressen op de hoogte van de laatste trends op haar eigen blog afterDRK. Van al Sabrina’s outfits worden wij ontzettend hebberig! Daarom hebben wij naar al haar fashion secrets gevraagd! Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

1. Wat is je favoriete kledingmerk?
Acne, met stip op nummer één. Hoewel ik het niet altijd kan betalen, vind ik het erg leuk om mezelf af en toe te verwennen. Ik vind de cleane, Scandinavische look fantastisch! Acne heeft altijd simpele items met een soort van edge, waardoor het toch niet saai wordt. Foto van mijn schoenen door www.lizetbeek.nl

My shoes, http://www.lizetbeek.nl/

My shoes, gemaakt door Lizet Beek

- Wat is je favoriete tassenmerk?
Ik ben niet echt een tassenmensje, ik heb bijna nooit een die-MOET-ik-hebben-gevoel bij een tas, doe mij maar liever een paar schoenen. Als ik dan toch één favoriete tas moet aanwijzen die hoog bovenaan mijn wishlist staat, is het de Proenza Schouler PS1 medium.

Bovenaan de wishlist!

Bovenaan de wishlist!

Wat is je favoriete schoenenmerk?
Ook hier krijg ik weer de neiging om Acne te zeggen, hoewel het favoriete paar dat momenteel in mijn kast staat van het merk Finsk is. En geloof het of niet, ze zijn nog comfortabel ook.

Favoriet en comfortabel!

Favoriet en comfortabel!

- Wat is je favoriete accessoiremerk?
In tegenstelling tot tassen, heb ik wel heel veel met accessoires. Ik heb alleen hier ook weer geen favoriet. Het mooie van accessoires is dat het heel makkelijk is ze met elkaar te mixen. Mijn accessoires tover ik dan ook overal vandaan, van H&M tot Topshop en van vintage tot designer.

2. Wat is je favoriete shop city?
Amsterdam, omdat ik het zo goed ken en Londen, omdat ik daar een maand geleden ben geweest en dat toch nooit gaat vervelen!

London baby!

London baby!

- Wat is je favoriete winkel in deze stad?
In Amsterdam is dat Nummer 9 op de Prinsengracht, super leuke merken die bijna nergens anders in Amsterdam/Nederland te krijgen zijn. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe merken en vertegenwoordigen ook een aantal Scandinavische merken. Daarnaast kun je me vaak vinden in de Negen Straatjes.
Mijn favoriete winkel in Londen is Topshop, omdat het in het echt toch net wat anders is dan in de webshop. En omdat het een soort van Ikea is, maar dan vol met kleding. Ik kan er uren, zelfs dagen doorbrengen en ga er dan ook zelden zonder lege handen naar buiten.

Nummer 9

Nummer 9

- Wat is je favoriete pitstop in deze stad?
In Amsterdam is dat de Coffee Company, omdat de cheesecake eigenlijk niet te vreten is, maar ik hem toch elke keer maar weer neem. Fijne plek om te bloggen of even op adem te komen van al het geshop.
In Londen is dat de Starbucks, hoe kan het ook anders. Need I say more?

In love with Starbucks!

In love with Starbucks!

3. Wat is je fashion secret?
Ebay, dat is voor mij op dit moment de enige manier om designerkoopjes te doen. Zo heb ik er onder andere eens een Alexander Wang rokje gekocht voor 60 dollar, dat in de winkel ongeveer 400 dollar kostte. Daarnaast vind ik Etsy ook heel erg leuk, een soort van Ebay, maar dan met alleen maar vintage en zelfgemaakte kleding en spullen. Het is even wennen, maar als je eenmaal weet hoe en waar je moet zoeken, zijn daar geweldige unieke items te vinden.

4. Wat is je favoriete webshop?
Net-a-porter.com bezoek ik het vaakst, niet om te kopen, wel om te dromen. Ik kijk bijna elke dag wel even wat voor nieuwe kwijl-items er binnen zijn gekomen. Verder heb ik een hele waslijst met webshops waar ik regelmatig even op gluur en zo af en toe iets koop.

5. Wat is je favoriete fashion item in je garderobe?
Ik heb twee hele mooie off-white oversized blousen, die ik allebei erg vaak draag. Als ik even niet weet wat ik aan moet trekken, wordt het meestal een van deze twee. Staat altijd goed met een strakke jeans en killer heels.

Altijd goed!

Altijd goed!

6. Wat is je favoriete fashion moment?
Dat was vrij recent, de uitnodiging van de designerwebshop LuisaViaRoma die ik kreeg om naar een blogger-event in Florence te komen, ter ere van hun 10-jarig bestaan. Alles was tot in de puntjes verzorgd, ik heb nog nooit eerder in zo’n luxe hotel gezeten, het eten was heerlijk, het feestje was top en ik heb een kleine fotoshoot gedaan met de items uit de winkel.

LuisaViaRoma trip

LuisaViaRoma trip


7. Wat is je grootste fashion blunder?

Ik ben één van de weinigen die vrolijk op hakken door de school wandelt op mijn opleiding, sowieso zijn het grotendeels mannen. Ik liep op een dag trots op mijn nieuwe wedges in de spitsuren naar mijn trein, gleed uit, zakte door mijn been waardoor mijn knie de verkeerde kant op klapte, en werd in de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

8. Wat is je favoriete budget tip?
Naast Ebay, vintage. Het is even zoeken en vaak kom je met lege handen thuis, maar als je vaak genoeg probeert, zul je zeker een paar pareltjes tegenkomen. Het leuke aan vintage is ook dat je er verzekerd van bent dat niemand anders er ook mee rondloopt.

9. Wat is je favoriete beauty secret?
Een goede rode lippenstift, dan zie je er met een simpele outfit al meteen wat specialer uit. Mijn favoriet is Gypsy Scarlet van Chanel.

Make it special!

Make it special!

10. Wat is je favoriete fashion food?
Sushi! Lekker en gezond.

Check Sabrina’s blog op www.afterdrk.com

Laat ons weten welke Bn’er of jouw favoriet uit de modewereld èn welke vraag volgens jou niet mag ontbreken in de FASHION INSIDER. Mail deze naar [email protected]!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties