0

NEW FASHION INSIDER: Mo van Fuse Marketing - By RVDAAmsterdam – Mo Anwar draait al een tijdje mee in de modewereld. De voormalige assistent van stylist Bastiaan van Schaik netwerkt er nu stevig op los als PR-medewerker bij Fuse Marketing. Hij weet dus als geen ander waar je moet zijn voor de hipste merken of de nieuwste hotspot!

1. Wat is je favoriete kledingmerk?
Ik heb verschillende merken die ik draag, zo draag ik het liefst jeans van Milk & Roses en Levi’s. Voor kaki-broeken ga ik liever  voor Tommy Hilfiger, die zitten naar mijn gevoel als gegoten. Voor shirts ga ik naar American Apparel, veilig maar cool! Voor de wat koudere seizoenen ga ik voor cashmere sjaals van Repeat. Het hoeft voor mij overigens niet altijd een label te hebben.

- Wat is je favoriete tassenmerk?
Ik ben erg blij met mijn leren weekendtas van Goosecraft en ik ben sinds kort ook in het bezit van een hele mooie metallic Lacoste tas, onwijs sportief en dus lekker mannelijk om te dragen.

louis vuitton

Uit eten met de PR-Manager van Louis Vuitton, we love those bags!

- Wat is je favoriete schoenenmerk?
Prada, YSL, Converse en Adidas.

- Wat is je favoriete accessoiremerk?
Een zonnebril is voor mij favoriet en dan heb ik het over de classic Ray-Ban Aviator.

2. Wat is je favoriete shop city?
Ik heb in best veel steden geshopt: New York, Milaan, Londen en Barcelona, maar toch slaag ik ook gewoon in Amsterdam. Hier ken je natuurlijk alle winkels en weet je waar je moet zijn. Wel zou ik een keer naar Stockholm willen. Ik hoor daar hele leuke verhalen over.

NY

In het Meatpacking District in New York

- Wat is je favoriete winkel in deze stad?
De boetiekjes in de 9 straatjes.

- Wat is je favoriete pitstop in deze stad?
Starbucks en Walem.

3. Wat is je fashion secret?
Als een outfit te druk lijkt, haal dan het laatste toegevoegde item weg.

4.Wat is je favoriete webshop?
Yoox, ShopVIP en Garden of Fashion.

5.Wat is je favoriete fashion item in je garderobe?
Mijn zwarte leren motorjack, die is lekker basic en past bij alles.

Strak in het pak

Strak in het pak voor de Miljonair Fair

6. Wat is je favoriete fashion moment?
Dat was dan denk ik toch echt mijn eerste persreis naar Capri voor North Sails. Dat was echt een weekend om nooit te vergeten. Verder was mijn eerste Fashion Week in Milaan natuurlijk een geweldige modemoment. De productie van de Badgley Mischka show vorig jaar was onwijs leuk om te doen, vooral omdat de we dag daarvoor met de designers en de crew mijn verjaardag hadden gevierd.

Eerste persreis Capri

Mo voor het eerst op persreis in Capri

Milaan

Uitnodigingen van Mo zijn eerste Fashion Week in Milaan

backstage

Mo backstage bij Badgley Mischka

7. Wat is je grootste fashion blunder?
Dat was toen ik nog voor Bastiaan van Schaik werkte. Ik had een onwijs dure tas naar beneden gegooid, waarvan ik dacht die het leeg was, maar waar uiteindelijk toch nog een pak tomatensap in zat. Bas was not amused! Verder kom ik nog weleens jeugdfoto’s van mezelf tegen waarin ik heel opzichtig verschillende  grote logo’s draag: fout, fout, fout!

Front row met Bastiaan

Front row met Bastiaan

8.Wat is je favoriete budget tip?
Die heb ik niet, als je wat leuks vindt gewoon lekker doorsparen totdat je het kunt kopen. Zo waardeer je jouw gekochte item meer en belandt het niet achterin de kast met die andere schoenen waarvan je dacht dat je ze zo nodig moest hebben.

9.Wat is je favoriete beauty secret?
Een tondeuse over mijn hoofd heen en een zonnebankje kan onwijs helpen bij mij. Verder zweer ik bij Crème de la Mer, echt een top crème die lekker smeert.

10.Wat is je favoriete fashion food?
Sushi @ the Little Buddha Bar.

Modefabriek

Mo bij the Borrel @ Modefabriek Amsterdam

Afterparty

Feesten op de Bjorn Borg Afterparty

Laat ons weten welke Bn’er of jou favoriet uit de modewereld èn welke vraag volgens jou niet mag ontbreken in de FASHION INSIDER.[email protected]!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties