0

Amsterdam – Merle Deterink is programmadirecteur bij Amsterdam International Fashion Week (AIFW). Een zeer belangrijke dame in de mode wereld dus. Voor ons reden genoeg om haar onze 10 vragen voor te leggen!

1. Wat is je favoriete kledingmerk? Avalon, Blue Blood, Supertrash, Spijkers en Spijkers en Acne

Tijdens de lancering van het AIFW blad Front Row met Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer, Hilmar Mulder. Ik draag hier Avalon.

- Wat is je favoriete tassen merk? Ik ben echt tassenverslaafd!! In een winkel stap ik dan ook meestal als eerste af op de tassen. Ik heb er dan ook echt heel erg veel. Chanel en dan natuurlijk de klassieker 2.55 is mijn absolute favoriet, want deze tas is echt tijdloos.

DE favoriet van Merle de Chanel 2.55

- Wat is je favoriete schoenen merk? Mijn oscar de la Renta’s zijn mijn eigen favorieten, maar helaas te hoge hak, waardoor ik ze niet makkelijk aantrek.. Bij Paul Warmer en Shoebaloo vind je de mooiste schoenen.

Shoenen winkel Shoebaloo in de P.C. Hooftstraat

- Wat is je favoriete accessoires merk? Mijn rolex is mijn mooiste en meest tijdloze accessoire die ik ooit heb gekocht. Ik heb net een nieuwe zonnebril van Calvin Klein gekregen waar ik overigens ook heel erg blij mee ben. Hele mooie brillen hebben zij. Qua sieraden ben ik trouwens ook een groot fan van Bibi van der Velden.

De Rolex van Merle is het mooiste en meest tijdloze accessoire wat ze ooit heeft gekocht

2. Wat is je favoriete shop city? Met stip op nummer 1 New York!

- Wat is je favoriete winkel in deze stad? Ik heb eigenlijk een favoriete straat en dat is Bleecker street vanwege allerlei leuke boetiekjes, cafeetjes en restaurantjes

Bleecker street

- Wat is je favoriete pitstop in deze stad? Central Park en meatpacking district.

Favoriete shop stad is met stip New York! En als pitstop Central Park.

3. Wat is je fashion secret? Dat blijft geheim!

4. Wat is je favoriete webshop? ASOS.com, ik heb daar wel eens 10 paar schoenen in een keer besteld! Maar ook kleding is daar te gek.

Asos.com

5. Wat is je favoriete fashion item in je garderobe? Mijn zwarte leren Avalon jasje, heb m al jaren, wordt ieder jaar mooier

6. Wat is je favoriete fashion moment? Uiteraard de Amsterdam International Fashion Week!! Dat is het moment dat heel mode minnend Nederland bij elkaar komt om de nieuwste collecties te bekijken. Niet alleen de collecties, maar ook de mensen zijn heel inspirerend voor mij.

26 januari begint de Fashion Week weer!

Front row tijdens Fashion Week

Backstage tijdens Fashion Week

Met een deel van de AIFW crew!

7. Wat is je grootste fashion blunder? Zou ik echt niet weten. Ik denk dat als je draagt waar je je lekker bij voelt je nooit een blunder maakt.

8. Wat is je favoriete budget tip? Sample Sales afstruinen.

9. Wat is je favoriete beauty secret? Het serum Estee Lauder Advanced night repair vind ik heel erg fijn. Tevens tegen rode vlekkjes kan zinkzalf helpen. Ook 24 hour cream van Elisabeth arden vind ik erg fijn. Tijdens de wintersport smeer ik het op mn gezicht en anders op mn lippen of handen.

kjljwg

10. Wat is je favoriete fashion food? Brandnetel thee, zuivert je bloed en hennepolie voor omega 3 en 6 want daar krijg je anders sowieso te weinig van binnen

kjfl

www.amsterdamfashionweek.com

Laat ons weten welke Bn’er of jouw favoriet uit de modewereld en welke vraag volgens jou niet mag ontbreken in de FASHION INSIDER. Mail deze naar [email protected]!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties