0

NEW FASHION INSIDER14 Kim van HykiAmsterdam – Vandaag in de Fashion Insider Kim Martens. Met haar eigen sieraden en accessoires webshop is Kim altijd op de hoogte van de laatste trends. Deze sieraden queen weet dan ook precies wat hot en hip is. Ben jij benieuwd wat de nieuwste trends zijn op gebied van sieraden en naar Kims persoonlijke fashion finds? Lees dan snel verder!

1. Wat is je favoriete kledingmerk?
Ik ben gek op de kunst van het combineren: Dure schoenen met goedkopere kleding of een duur tuniek met een jeans legging. Veelal koop ik kleding bij Zara, Vera Moda en H&M. Echter koop ik ook regelmatig iets bij een van mijn klanten. Zo heb ik recent bij Jeroen van den Akker Mode in Veghel nog een prachtige set gescoord in de uitverkoop van Saint Tropez. Dit merk is echt een aanwinst voor ons fashionbabes. Leuk, apart en betaalbaar.
Bij de Blank Mode in Tiel koop ik alle tunieken van Daite. Dit Nederlandse merk is echt top. En ik heb op Vlieland bij mijn klant Oversea Clothing & Lifestyle een prachtige poncho gescoord van Marie Y Levi. Je kunt lezen dat ik niet stil zit…. Ik kom echt vaak met een nieuwe aanwinst thuis.

Combineren is de truc!

Combineren is de truc!

Altijd met nieuwe aanwinsten thuis!

Altijd met nieuwe aanwinsten thuis!

- Wat is je favoriete tassenmerk?
Mijn droom is de Kelly Bag van Hermes, alleen moet het ook te betalen zijn. Nu gebruik ik veelal tassen van de merken die ik zelf verkoop. Momenteel gebruik ik een prachtige tas van Barong Barong die ik afwissel met een tas van Welmoed of Ozom. Een nieuw merk waar ik vanaf het najaar mee ga werken is Aridza Bross uit Frankrijk. Werkelijk snoepjes allemaal.

Snoepjes, om op te eten!

Snoepjes, om op te eten!

- Wat is je favoriete schoenenmerk?
I Love Shoes…. Een vrouw kan er niet genoeg hebben… Recent heb ik bij Skarpa Schoenen in Veenendaal een prachtig paar van Hugo Boss gekocht. En van mijn moeder nog een paar van het merk Irregular Choice en Miezko. Dit zijn merken die ik nog niet kende, maar werkelijk prachtige en aparte schoenen hebben. Ik draag graag schoenen die stylish verantwoord zijn en ook lekker zitten. Momenteel loop ik veel op sleehakken en slippertjes.

Love Love Love shoes!!

Love Love Love shoes!!

- Wat is je favoriete accessoiresmerk?
Ja….. ik heb er veel, eigenlijk alle merken die ik zelf verkoop via mijn websites www.hyki.nl en www.hykibracelets.nl draag ik zelf. Met name de Lucky van Barong Barong blijft een armband die ik bijna iedere dag om heb. Nu heb ik mijn eerste Lucky gehad van Nova van Barong Barong en die heeft mij al heel veel geluk gebracht! Verder draag ik veel van Ambra Collections, 2MBrace, Mippies, Blinckstar* en Ettika. Ik combineer de sieraden ook veel met elkaar. Vooral armbanden van verschillende merken bij elkaar. Dit versterkt elkaar allemaal. Binnenkort gaan we ook de Heart Bracelets van I Love Fashion News verkopen, dat is ook echt een aanwinst voor mijn collectie.

Made with love

Made with love

Love the colours!

Love the colours!

Hyki sieraden!

Hyki sieraden!

2. Wat is je favoriete shop city?
In Nederland ga ik graag naar Den Bosch en Haarlem. Beide steden zijn oud en hebben gezellige leuke kleine winkeltjes en restaurantjes. Mijn droom is om naar New York te gaan binnen nu en 2 jaar. Dit is toch wel shop city numero uno!

Heeerlijk shoppen

Heeerlijk shoppen

- Wat is je favoriete winkel in deze stad?
Ik heb niet specifiek een favoriete winkel… In Den Bosch heb je Fair Women in de Vughterstraat, een klant van me. Hier verkopen ze werkelijk prachtige kleding (en sieraden natuurlijk). Je wordt ook goed begeleid bij het passen van kleding. Er wordt eerlijk gezegd of het staat ja of nee. Dat vind ik erg belangrijk. Gelukkig heb ik altijd mijn lieve vriendin/buuf Marian die altijd advies geeft over mijn kleding. Nu is zij al jarenlang ervaren mode adviseur bij de Blank Mode en weet zij je zo te kleden dat je zeer gelukkig naar huis gaat.

Heel Fair!

Heel Fair!

- Wat is je favoriete pitstop in deze stad?
In Den Bosch ga ik graag lunchen bij Gusto. Echt heerlijk!

Lekker lunchen

Lekker lunchen

3. Wat is je fashion secret?
De kunst van het combineren van duur met minder duur en een aantal items die knallen en opvallen. Mijn oma geeft altijd de wijze raad dat een vrouw nooit haar geheimen prijs geeft en het aan de gedachten van de mensen overlaat. Het is niet nodig te vermelden waar je het hebt gekocht zegt ze altijd. Jij draagt het dus het is goed!

4.Wat is je favoriete webshop?
Natuurlijk die van mijzelf, hahaa… www.hyki.nl * www.hykibracelets.nl * www.hykilifestyle.nl.

Hyki webshop

Hyki webshop

5.Wat is je favoriete fashion item in je garderobe?
Nu in de zomer draag ik veelal mijn tunieken van Daite met een spijker legging. Ook draag ik graag een chino broek (van Zara) met een t-shirtje er op. Mijn nieuwste aanwinst is een t-shirt van Dutchy Puppy. Super cool met I Love Dogs als tekst.

Dutchy puppy

Dutchy puppy

6. Wat is je favoriete fashion moment?
Ik heb recent in de Libelle gestaan en dat was wel even spannend. Na een super leuke dag met fotosessie en interview is het dan toch wachten op het verschijnen van het blad, wat het dan echt werkelijkheid wordt. Super gaaf gewoon en de reacties zijn ook erg leuk. Nu is een wens de Triple J behalen in de Jackie. Dat lijkt me ook super.

7. Wat is je grootste fashion blunder?
Blunder….nou… Ik kan er ook dagen bij hebben dat ik er niet helemaal stylish verantwoord bij loop. Niet iedere dag kan het feest zijn, zal ik maar zeggen. Maar ja… Als je dan toch een afspraak hebt waarbij je denkt van had ik toch maar niet die skinny jeans met Uggs aangedaan, omdat degene tegenover je er helemaal tip en top bij zit. Dan voelt dat wel als een blunder ja…

Niet iedere dag feest!

Niet iedere dag feest!

8.Wat is je favoriete budget tip?
Ga ook eens shoppen bij de Hema, New Yorker of C&A! Hier kun je echt leuke kleding scoren voor w
einig geld. E n als tip geef ik ook mee dat sinds kort er op www.hyki.nl een HyKi Outlet is. Hier kun je voor een leuke prijs hippe sieraden scoren. Op = Op.

op=op!

op=op!

9.Wat is je favoriete beauty secret?
Onderhoud je huid goed! Nooit met make-up op gaan slapen en koop goede crèmes. Ik heb recent een kruidenpeeling kuur ondergaan bij mijn klant Annelies Beauty –Wellness  – Lifestyle in Vorstenbosch. Mijn huid was zeer onrustig door mijn drukken gejaagde leventje en te weinig tijd voor mezelf. Nu is hij zo opgeknapt, dat is echt niet normaal. Ik kan het iedereen aanraden ook al is de behandeling niet altijd even aangenaam… Verder ben ik overgestapt op de producten van Dermalogica en daar ben ik super blij mee!

Dermalogica

Dermalogica

10.Wat is je favoriete fashion food?
Ik ben half Indisch en mijn lievelingseten is dan ook Indisch eten. Heb al menig Hollands hart gestolen met een van mijn rijsttafels…. Het lekkerste was het van mijn opa, maar helaas is hij vorig jaar overleden. Maar mijn moeder kan het ook als de beste…. En de Indische kokoscake van mijn oma…. Heerlijk!

Laat ons weten welke Bn’er of jouw favoriet uit de modewereld èn welke vraag volgens jou niet mag ontbreken in de FASHION INSIDER. Mail deze naar [email protected]!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties