0

Amsterdam – Kayin Pang is merkenrecht-juriste en beschermd merken van onder andere multinationals tot BN-ers en van kledingmerken tot goede doelen.

Naast haar werk heeft ze een blog genaamd Logomania.nl waar ze schrijft over namaakartikelen, merkenrecht en fashion. Ze is een ware Chanelaholic en droomt over Birkintassen en Cartier horloges.

1. Wat is je favoriete kledingmerk?

Ik draag graag vesten van Repeat en broeken en jurkjes van Ladress. Dit zijn zulke fijne merken om op kantoor te dragen, maar omdat ik een klassieke stijl heb zijn deze merken ook heel prima voor in het weekend. Daarnaast heb ik heel veel kleding gewoon van de Zara en H&M. Ik mix en match graag.

LaDress

- Wat is je favoriete tassenmerk?
Zonder twijfel Chanel. Heb een aantal tassen van Chanel. Zulke mooie tassen die eigenlijk gewoon overal mee te combineren zijn.

Mijn Chanel

- Wat is je favoriete schoenenmerk?
Als het om schoenen gaat ben ik vaak bereid wat meer ervoor te betalen (al heb ik ook veel schoenen van Zara). Zo zijn mijn Chanel ballerina’s absoluut favoriet. Daarnaast heb ik nog wat schoenen van Prada en Miu Miu, zulke fijne schoenen die heerlijk zitten. En uiteraard Christian Louboutin, maar dan die met een iets lagere hak. Heb een paar suede laarzen van hem, zo mooi! Helaas kan ik niet op die enorm hoge hakken van hem lopen.

Mijn Chanel ballerina's

- Wat is je favoriete accessoiresmerk?
Ik draag bijna geen accessoires, wel heb ik bijna altijd een sjaal om. En als ik al iets van accessoires draag, dan is het vaak iets van Chanel, zoals oorbellen of een ketting.

Chanel ketting van de Paris-Shanghai collectie

2. Wat is je favoriete shop city?
Zwaar ondergewaardeerd naar mijn mening, maar Den Haag is zeker mijn favoriete stad om te shoppen. De Denneweg en de Prinsestraat met fijne boetiekjes, de Hoogstraat voor het meer serieuze werk, waar je o.a. de Rode Loper (voor designer schoenen van o.a. Prada, Miu Miu en Dior) kunt vinden en uiteraard de Frederik Hendriklaan waar je me regelmatig tegen het lijf kunt lopen.

- Wat is je favoriete winkel in deze stad?
Donna Tienda is een geweldige winkel met hele mooie, net wat meer stoere, hippe kleding dan je in de standaardwinkels kunt vinden. Daar vind je merken zoals Diane von Furstenberg, Isabel Marant, Repeat en American Vintage om er een paar te noemen. Heel gevaarlijk, want je kan bijna de winkel niet verlaten zonder iets te kopen. Daarom kom er maar niet al te vaak, anders wordt het nog mijn faillissement.

Donna Tienda

- Wat is je favoriete pitstop in deze stad?
Ik lunch regelmatig bij Boosty. Ze hebben daar de beste verse broodjes van de stad en lekkere koffie. Echt heerlijk om in het weekend beetje te relaxen op het terras daar.

Ik lunch graag bij Bootsy

3. Wat is je fashion secret?
Ik heb een overduidelijke voorkeur voor klassieke kledingstukken. Ik probeer dan ook zo dicht mogelijk bij mijn eigen stijl te blijven. Natuurlijk draag ik ook weleens iets anders dan ik normaal zou dragen, maar het merendeel van de tijd is het toch een stijl die bij me past.

4. Wat is je favoriete webshop?
Designer-vintage voor mooie vintage designerstukken die je misschien niet meer in de winkel kunt krijgen of voor een zacht prijsje kunt aanschaffen. En natuurlijk Net-a-porter. Ik kan echt uren rondkijken op Net-a-porter.

5. Wat is je favoriete fashion item in je garderobe?

Mijn Chaneltas.

Dit is mijn andere Chanel

Ik met mijn Chanel

6. Wat is je favoriete fashion moment?
Toen ik met mijn vriend speciaal naar Parijs ben gereden om mijn eerste paar Christian Louboutin pumps daar te kopen. Ze waren toen nog niet te koop in Nederland.

Eerste paar Louboutins uit Parijs

7. Wat is je grootste fashion blunder?
Ik had een keer met blote voeten in nieuwe peep toe pumps geflaneerd over de boulevard aan het strand met als resultaat dat ik enorme blaren had opgelopen. Ik had ‘s avonds echter een hip strandfeestje, maar mijn voeten deden zo zeer dat ik geen andere schoenen aan kon dan uggs (ze waren toen nog niet zo populair). Liep ik daar op een hip feestje met uggs rond… Je kon anderen zien denken waarom ik in godsnaam met die rare uggs rondliep.

8. Wat is je favoriete budget tip?
Zorg voor één statement/designer item en combineer dat heel slim met kleding van bijvoorbeeld Zara en H&M. Als je een goed paar schoenen of een goede tas hebt, haalt dat je hele outfit op.

9. Wat is je favoriete beauty secret?
Goede creme! Als je ergens niet op moet bezuinigen, dan is dat creme. Het maakt zo’n verschil uit of je goede creme smeert of niet. Je hebt maar één huid en daar moet je de rest van je leven nog mee doen. En daarnaast voldoende rust pakken. Voldoende slapen en ik hou ervan om lekker te relaxen op de bank, beetje lezen, muziekje. Oh en natuurlijk voldoende sport. Zo’n goede manier om te ontstressen en om lekker in je vel te zitten. Ik hou van hardlopen of een goede yoga-sessie om mijn hoofd leeg te krijgen.

Ook mijn creme is van Chanel

Relaxen op bank

10. Wat is je favoriete fashion food?
Je kan me altijd wakker maken voor sushi!

Je kan mij altijd wakker maken voor sushi!

Laat ons weten welke Bn’er of jouw favoriet uit de modewereld èn welke vraag volgens jou niet mag ontbreken in de FASHION INSIDER. Mail deze naar [email protected]!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties