0

KarlijnAmsterdam – Karlijn houdt je op ILFN natuurlijk elke week op de hoogte van haar leven in the City, maar Karlijn doet meer! Ze studeert, schrijft, en heeft haar eigen Goodie Bag bedrijf, Goodie Bag Girl!

Daarom vroegen we Karlijn deze week voor de Fashion Insider!

1. Wat is je favoriete merk? Chanel

- Kleding merk? Mango, PRC, Supertrash, American Vintage, Scandinavische merken vanwege mooie stoffen en simpele maar stijlvolle modellen.

- Tassen merk? Mulberry, Balenciaga,

- Schoenen merk? Steve Madden, River Island, Chloé

- Accessoires merk? Accessorize, Porsche pilotenbril, Soho Hearts.

khq;efih

Karlijn al shoppen met favoriete tassen merk Mulberry aan de arm

2. Wat is je favoriete shopcity? New York

- Favoriete shop in deze shopcity?
Barney’s en Old Navy

- Favoriete ‘pittstop’ in deze shopcity?
Murray’s Bagels

3. Wat is je fashion secret? Zorg voor de juiste kleuren. Jij moet stralen in je jurkje in plaats van dat het jurkje er met jou vandoor gaat.

jqwgkjfwgkqf

Karlijn stralend in hemels blauw jurkje, de kleur voor mevr. Visser!

4. Wat is je favoriete webshop? Net a Porter.com

5. Wat is je favoriete fashion item in je garderobe? Mitzy Hobo Mulberry (doopnaam + achternaam) en mijn Porsche design bril.

khw

Eerste levensbehoefte Mitzy Hobo Mulberry + Porsche piloten bril

6. Wat is je favoriete fashion moment? Waardering krijgen voor een outfit na minuten lang voor de spiegel gedraaid en getut te hebben.

7. Wat is je grootste fashion blunder? Aanschaf van een prachtig handgemaakt korset. De hele zomer verrichte ik allerlei verschrikkelijke studentenkarweitjes om het dure ding te kunnen betalen. In the end heb ik het korset één keer gedragen en voelde ik me de rest van de avond als een ingesnoerde rolmops.

khalihfe

Miskoop nummer 1!

8. Wat is je favoriete budget tip? Basics combineren met eyecatchters. Zo maak je iedere outfit uniek.

9. Wat is je favoriete beauty secret? Gebruik zoveel mogelijk crémepjes, smeersels en andere beautyproducten. Werkt er iets niet? Dan heb je in elk geval snel een vervanger bij de hand en een luxueuze verpakking om naar te kijken. It’s all about the beauty-experience. Verder, make-up eraf halen voor het slapen en nooit met droge wattenstaafjes te werk gaan, hier gaat je huid kapot van.

10. Wat is je favoriete fashion food? Sushi en Thais.

Laat ons weten welke Bn’er èn welke vraag volgens jou niet mag ontbreken in de FASHION INSIDER. Mail ons jou favoriete Bn’er en ultieme fashion vraag naar [email protected]!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties