0

IrisAmsterdam – Om Anna Wintour te verwelkomen tijdens de opening van de Tommy Hilfiger flagship store in New York, moet je sterk in je schoenen staan. Als PR-dame van Tommy Hilfiger is Iris dan ook niet op haar mondje gevallen. Eens kijken hoe deze Fashion Insider het er tijdens onze vragen afbrengt!

1. Wat is je favoriete kledingmerk?
Ik ben erg weg van de nieuwe collectie van Balmain, vooral de jasjes zijn fantastisch. Ook zit er in de SS-10 collectie van Viktor & Rolf een hele mooie jurk, die ik graag zou dragen.

- Wat is je favoriete tassenmerk?
Miu Miu heeft hele mooie tassen. Tijdens mijn laatste trip naar Milaan heb ik een hele mooie gekocht.

- Wat is je favoriete schoenenmerk?
De basic pumps van Christian Louboutin, ik hoop ze snel in mijn garderobe te mogen verwelkomen. Voor budget shoes moet je goed zoeken bij River Island, Raak en Zara.

- Wat is je favoriete accessoiremerk?
Soho Hearts heeft hele mooie accessoires, vooral de flower rings zijn heel cool!

Wij zijn ook helemaal weg van Soho Hearts

Wij zijn ook helemaal weg van de flower rings van Soho Hearts!

2. Wat is je favoriete shop city?
Dat is zonder meer New York.

- Wat is je favoriete winkel in deze stad?
In New York houd ik vooral van de kleine boetiekjes die overal zitten. Daarnaast ga ik ook graag naar het Meatpacking District.

- Wat is je favoriete pitstop in deze stad?
Starbucks. Over straat lopen met een cappuccino voelt overal geweldig in deze stad.

3. Wat is je fashion secret?
Ik kom heel vaak bij Coup D’Etat in de Jordaan, een geweldige salon waar ik mijn haar laat knippen of kleuren. De winkel heeft een geweldig interieur: ze hebben kappersstoelen van Fendi Casa. Als je fashion belangrijk vindt mag je je haar natuurlijk niet vergeten, dus een goed kapsel is van belang.

4.Wat is je favoriete webshop?
Net-a-Porter is een webshop waar ik vooral veel accessoires vandaan haal, je vindt er veel items die je hier in Nederland niet kunt krijgen. Zo heb ik daar een hele mooie diadeem van Miu Miu gekocht en omdat ik gek ben van grote ringen, een zwarte ring van Rings Eclectic.

5.Wat is je favoriete fashion item in je garderobe?
Een heel mooie jurkje van Tommy Hilfiger. Een aantal van de looks uit de runway show in New York worden daadwerkelijk ook geproduceerd en verkocht in winkel op de PC Hooftstraat in Amsterdam.

Tommy Hilfiger FW09 op de catwalk

Tommy Hilfiger FW-09 collectie op de catwalk.

6. Wat is je favoriete fashion moment?
Werken in New York tijdens de Fashion Week en de opening van de flagship store van Tommy Hilfiger op 5th Avenue. Iedereen die wat betekent in de modewereld was aanwezig: Anna Wintour, Carine Roitfeld. Kortom, al mijn stijl iconen bij elkaar.

7. Wat is je grootste fashion blunder?
Uitgenodigd zijn op een event en pas voor de deur de uitnodiging checken voor de dresscode. Iedereen was in gala en ik in een vrij basic outfit. Bij aankomst ben ik een toilet ingedoken om nog het één en ander aan te passen, maar het is niet veel meer geworden.

8.Wat is je favoriete budget tip?
Bij Zara kun je items vinden die bijna één-op-één van de runway gekopieerd zijn. Door deze zelf te customizen, bijvoorbeeld door er andere knopen of een mooie broche op te zetten krijgen ze een nieuwe look.

9.Wat is je favoriete beauty secret?
Touche Eclat van YSL,  zonder ga ik echt nooit de deur uit! Mijn favoriete dagcrème Hydramax van Chanel gebruik ik al meer dan 10 jaar.

Touche Eclat

Iris gaat nooit de deur uit zonder haar Touche Eclat!

10.Wat is je favoriete fashion food?
Sushi & Caesar Salade.

Laat ons weten welke Bn’er of jouw favoriet uit de modewereld èn welke vraag volgens jou niet mag ontbreken in de FASHION INSIDER. Mail deze naar [email protected]!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties