0

AnnicAmsterdam – Een jaar geleden begon ik I Love Fashion News.com en deze rubriek, de Fashion Insider. En na een jaar elke week de leukste en meest fashionable mensen onze 10 vragen te hebben gesteld vonden we het tijd dat ik zelf een keer mijn eigen vragen beantwoorde. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

1. Wat is je favoriete kledingmerk?
Er zijn vele designers die ik erg kan waarderen, maar als ik nou echt kijk wat ik draag zijn dat eigenlijk alleen maar goedkopere merken zoals Mango, Zara, H&M, New Look en River Island. Ook vind ik bij Cool Cat en New Yorker vaak leuke dingen. Het merk maakt mij niet uit, het gaat mij echt om de kleding zelf. Ik heb mezelf de bijnaam B.B.B. gegeven en dat is niet vanwege mijn BlackBerry (Als je pingt is je rekening zeker de helft lager!), maar omdat ik van budget houd! Ik ben van de koopjes, sale en bonus bij de AH dus: noem ik mezelf de Bonus Budget Babe. Ik vind ‘t het leukste om met veel kleding thuis te komen en zo min mogelijk te hebben uitgegeven.

Een snapshot van mijn kleding kamer!

Een snapshot van mijn kleding kamer

- Wat is je favoriete tassenmerk?
Balenciaga met stip! Ik draag mijn zwarte Giant City Balenciaga al 2,5 jaar bijna elke dag. En hoe ouder die wordt, hoe mooier hij is.. Ik investeer het liefste in een mooie tas in plaats van schoenen en kleding, daar geef ik veel minder geld aan uit.

Al 2,5 jaar mijn absolute favoriet

Al 2,5 jaar mijn absolute favoriet!

- Wat is je favoriete schoenenmerk?
Christian Louboutin maakt zeker de mooiste schoenen, maar net zoals met kleding koop ik liever goedkope schoenen. Mijn laatste aankoop zijn sleehakken van Shick*, ze waren maar €24,95 en zitten echt top! Ik koop alleen maar pumps en sleehakken die echt lekker zitten en waar ik de hele avond op kan lopen. Ik heb al heel veel complimenten over deze sleehakken gekregen. Je kan ze hier bestellen Shick-shoes.com.

Deze sleehakken zijn maar 24,95 en ook online te koop!

Deze sleehakken zijn maar €24,95 en ook online te koop!

- Wat is je favoriete accessoiremerk?
Ik houd heel erg van accessoires. Mijn goudkleurige horloge is van Michael Kors, ik heb altijd parel oorbelletjes in, maar mijn favoriet is ons eigen merk. Ik draag altijd een Heart Bracelet. Elke dag weer een andere kleur die ik aanpas aan mijn outfit.

Dit vind ik het allermooiste gouden horloge, altans vond.. Het nieuwste model koop ik al ik weer in New York ben!

Dit vind ik het allermooiste gouden horloge, altans vond.. Het nieuwste model koop ik als ik weer in New York ben!

Een jaar geleden bedacht ik dit armbandje. Eerst alleen online te koop, maar eind deze zomer ook in andere webshop en winkels te koop

Een jaar geleden bedacht ik dit armbandje. Eerst alleen online te koop, maar eind deze zomer is de NEW AND IMPROVED Heart Bracelet ook in andere webshops en winkels te koop!

2. Wat is je favoriete shop city?
Zonder twijfel New York. Alles aan deze stad vind ik geweldig! De mensen, de gebouwen, Central Park, de clubs en natuurlijk de winkels. Ik shop in New York echt overal, van Abercrombie & Fitch tot Victoria’s Secret en van China Town tot de kleine winkeltjes in Soho. Waar ik ook altijd even langs ga is The Magnolia Bakery voor de heerlijkste cupcakes.

Altijd als ik in New York ben ga ik hier even langs.. Mmmmmm

Altijd als ik in New York ben ga ik hier even langs.. Mmmmmm

Te lekker...

Te lekker...

My favourite, the Chrysler Building

My favourite, the Chrysler Building

- Wat is je favoriete winkel in deze stad?
Ik heb niet echt een favoriete winkel, maar waar ik altijd even naar toe ga is de discount winkel van Marc Jacobs waar je allemaal leuke gadgets, cadeautjes en accessoires van Marc Jacobs kan kopen voor echte budget prijzen. (Is trouwens om de hoek bij DE voordeur van Carry uit SATC!)

Carry d'r voordeur.. (Double doors ;-) )

Carry d'r voordeur.. Double doors ;-)

- Wat is je favoriete pitstop in deze stad?
Mijn favoriete tentje in New York is een klein Japanse take away/ mini lunch room. Bestel: Shrimp bento box without cauliflower and carrot with extra broccoli. Zoooo lekker! Dit at ik bijna elke dag tijdens de lunch op school.

3. Wat is je fashion secret?
Ik investeer in een goeie tas en zonnebril dan hoeft de rest niet duur te zijn..

4.Wat is je favoriete webshop?
Zeker ASOS.com, ze hebben heel veel keus, het is niet duur en de service is echt top. Ook als iets niet goed is kan je het heel makkelijk terugsturen.

Mijn laatste aankoop, helaas was dit jurkje echt te kort en heb ik 'm terug gestuurd..

Mijn laatste aankoop bij Asos, helaas was dit jurkje echt te kort en heb ik 'm terug gestuurd..

5.Wat is je favoriete fashion item in je garderobe?
Mijn colberts en shawls. Ik heb heel vaak een colbert aan, ik heb ze dan ook in alle kleuren en modellen. Mijn favoriet voor de zomer uit mijn eigen garderobe is olijfgroen en van linnen. Ook heb ik heel veel shawls en draag ik de laatste tijd veel shirts van MyBrand.

ljlew

Een van de laatste shawls die ik heb gekocht is van River Island. Die van mij is olijfgroen.

6. Wat is je favoriete fashion moment?
15 februari was de finale van Miss I Love Fashion News 2010 contest en werd de I Love Fashion Newspaper gelanceerd. Een hele belangrijke (fashion) avond voor mij.

En de winnares van deze avond ANDY!

En de winnares van deze avond ANDY!

21 september komt I love Fashion Newspaper nr 2 uit!

21 september 2010 komt de tweede I Love Fashion Newspaper uit!

7. Wat is je grootste fashion blunder?
Ik houd heel erg van mode, maar dat betekent niet dat ik er elke dag super fashionable bij loop. Ik loop vaak genoeg in een joggingpak en Uggs. Veel mensen zullen dat zien als een fashion blunder. Ik niet…

Denkz

Deze donker grijze joggingbroek van Abercrombie & Fitch draag ik heel vaak thuis en als ik moe ben ook wel eens naar werk. Hoe vaak je ze ook wast ze blijven heerlijk zacht.

8.Wat is je favoriete budget tip?
Ik breng altijd alle kleding waarop ik uitgekeken ben (en dat is snel) naar een tweedehandswinkel. De opbrengst is altijd groot. Daarmee ga ik direct naar de winkel om te shoppen! Online kan je terecht bij Hippas en voor je designer kleding ga je natuurlijk naar Designer-Vintage om te kopen en te verkopen!

Bij Designer-Vintage heb je heel veel Chanel bags!

Bij Designer-Vintage heb je heel veel Chanel bags! Budget tip!

9.Wat is je favoriete beauty secret?
Mijn moeder zegt altijd; draag altijd een zonnebril. Dan knijp je niet met je ogen en krijg je ook geen rimpels. Dus dat doe ik trouw. De tweede tip van mijn moeder: reinig altijd je gezicht, je kan nog zo’n dure creme op smeren, maar als je gezicht niet schoon is kan je net zo goed niet smeren. (Mijn moeder is 55 en heeft nog amper rimpels).

khqflhf

Ik reinig mijn gezicht elke dag met deze washandjes voor je gezicht van Pure

Draag dus altijd een zonnebril!

Draag dus altijd een zonnebril!

10.Wat is je favoriete fashion food?
Sushi! Alleen is het zo duur… (Niet echt B.B.B. verantwoord) Maar je kan het natuurlijk ook zelf maken met behulp van dit You Tube filmpje.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Laat ons weten welke Bn’er of jouw favoriet uit de modewereld èn welke vraag volgens jou niet mag ontbreken in de FASHION INSIDER. Mail deze naar [email protected]!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties