0

Amsterdam – Onze fashion insider van deze maand is onze eigen editor in chief! Esmée Noëlle van Rijn is een echte work-a-holic. Vanaf haar achttiende liep ze zoveel mogelijk stages en bleef ze overal ‘hangen’. Hierdoor kon ze op zeer jonge leeftijd al werken als freelance journaliste. Nu, vier jaar later, is ze hoofdredacteur van I Love Fashion News.

Ook begon ze vorig jaar haar eigen blog: The nice Anna Wintour. De naam van haar blog is ook de naam van haar bedrijf en haar werkmotto. Ze kan geen dag zonder een letter op papier te hebben gezet, maar zonder fashion is haar leven ook niet compleet.

Director Annic spotte mij voor een streetstyle report in Londen

Mijn favoriete kledingmerken zijn…
Ik draag eigenlijk alleen Zara, H&M en vintage. Ik koop liever tien items die ik maar een jaar draag, waardoor ik altijd hip ben, dan dat ik één kostbaar item aanschaf. Maar als ik dan toch met mijn creditcard ga wapperen, dan doe ik dat bij Avelon.

Esmée met Marjolein (hoofdredactrice Girlscene.nl) bij de opening van Topshop

Mijn favoriete tassenmerk is…
Mulberry! Ik heb de Bayswater en zou eigenlijk ook de Alexa nog wel willen hebben. Maar een Celine, Chanel 2.55 of Alexander Wang is ook welkom. Vlieger en Van Dam is trouwens ook favoriet!

Mijn favoriete schoenenmerken zijn…
Steve Madden, Converse en Jeffrey Campbell. Aan die laatste (model Lita) heb ik even moeten wennen. Maar na honderden outfits van bloggers gezien te hebben, ben ik er aan gewend. Nu ik ze eenmaal heb, kan ik ook nooit meer zonder, want je bent sky high en pijnvrij!

Als ik in Amerika ben koop ik al-tijd iets bij Victoria's Secret. Vaak krijg je er ook nog een leuk cadeautje bij, als je maar genoeg besteedt;)

Mijn favoriete lingeriemerk is…
Agent Provocateur. Ik hou wel van een beetje gewaagd. 75% uit mijn lingerielade is gewoon van H&M hoor, maar Agent Provocateur of Victoria’s Secret blijven favoriet.

De trui van Zara gedragen door Atlantic Pacific, leuk idee dat kraagje!

Mijn dierbaarste kledingstuk is…
Moeilijk, ik hecht me niet snel aan een kledingstuk. Op dit moment is dat een dikke trui van Zara. Onlangs droeg blogger Atlantic Pacific hem ook, dat maakt hem extra leuk. Ik heb ook al twee jaar een jurkje van COS dat nog steeds favoriet is!

Op mijn verlanglijstje…
De perfecte winterjas. Ik zoek hem ieder jaar en heb hem nog nooit gevonden. Hij moet warm zijn, maar liever niet gewatteerd. Hij moet basic zijn en er moet een warme trui onder kunnen. Mocht iemand weten welke ik bedoel, mail me! Tot die tijd draag ik voornamelijk fake fur jassen.

Deze foto schoot ik zelf drie jaar geleden. Ik heb hem verwerkt in een schilderij.

Mijn favoriete winkelstad is met stip…
New York. Ik ben er nu twee keer geweest en ik kan er geen genoeg van krijgen! Heel de sfeer, de mensen en de fantastische openingstijden (soms wel tot 24u) van de winkels, ik wil gewoon om de 1,5 jaar terug!

Mijn favoriete winkel in deze stad is…
Dat is eigenlijk geen winkel, maar een outlet. Woodburry outlet van Common Premium Outlets zit een uurtje buiten het centrum en je kunt daar helemaal losgaan. Je kunt het vergelijken met een enorme Bataviastad, maar dan met Chanel, Missoni en Prada. Maar je kunt er ook shoppen bij American Apparel, Aldo en Converse.

Als ik hier ben, dan ga ik graag eten & drinken bij…
In Bloomingdales (het filiaal vlakbij Central park) zit een lunchtentje ‘Forty Carrots’. Hier verkochten ze als eerst frozen yoghurt en dat krijg je dus vaak bij een bestelling, heerlijk! Maar ze hebben er ook de lekkerste salades die ik ooit gegeten hebt. Er staat wel vaak een wachtrij, maar het is het wachten echt waard.

Als ik deze pumps aan doe, gaan er dus echt ballerina's of gympen mee in mijn tas!

Mijn modegeheim is…
Nadat ik mezelf vervloekte toen ik weer eens met helse pijn door hoge hakken over de stoep strompelde dacht ik: “Dit nooit meer”. Sindsdien neem ik al-tijd (gouden regel) platte schoenen mee in mijn tas als ik killer heels draag.

Dit jasje met studs van ShampaLove draag ik het liefst iedere dag.

Als ik online winkel, dan doe ik dat bij…
Zara en H&M. Apartere dingen bestel ik bij ShampaLove.com. Één van mijn lievelingsjasjes komt daar vandaan.

In LA kocht ik onder andere deze portemonnee van Michael Kors. Ik vond het destroyed leather zo mooi.

Dit modemoment vergeet ik nooit meer…
In september ben ik onverwacht voor een weekend naar LA gevlogen voor een interview. Dat interview duurt natuurlijk maar een half uurtje dus de rest van het weekend ben ik gaan shoppen. Het was zo onwerkelijk om ineens door Beverly Hills en Santa Monica te lopen met mijn handen vol shoptassen. Een geluksmomentje!

Deze modeblunder vergeet ik nooit meer…
Ik droeg op de middelbare school heel erg korte rokjes met half-hakje-pumps. Zo fout! Het kon me niet schelen of het -2 was, ik ging gewoon met panty en een rokje van 20cm naar school. Alles voor het gefluit van de jongens uit 5 VWO…

Mijn haar is heilig. Het was heel lang, ik wilde een lange bob en het stond leuk, maar ik ben toch meer een lang-haar-meisje. Hier heb ik trouwens mijn Bayswater vast.

Mijn beauty secret is…
Mijn haarverf! Ik verf het sinds vier jaar zelf, om de drie weken. Ik werk dan alleen mijn uitgroei bij, want ik ben als de dood dat mijn haar droog wordt en afbreekt. Daarvoor was ik zoveel geld steeds bij de kapper kwijt, dat ik mensen met witblond haar (niet geel!) aansprak op straat om te vragen waar ze hun verf haalden. Een meisje gaf mij de gouden tip: de kappersgroothandel. Daar ben ik toen heen gegaan en ze hebben me perfect geadviseerd. Ik krijg bijna dagelijks complimentjes en vragen over mijn haar. Een beroemde kapper vroeg mij zelfs een keer of mijn haar nou geverfd of echt was, zo lang dat gevraagd wordt, houd ik het zo licht!

Volg Esmée ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties