0

Django SteenbakkerAmsterdam – Deze week onderwierpen we modeontwerper Django Steenbakker aan onze 10 fashionvragen. Django brak in 2007 door bij het grote publiek toen hij als winnaar van Project Catwalk uit de bus kwam. Inmiddels heeft dit jonge talent een eigen AIFW show en verschillende collecties op zijn naam staan en is er een nieuwe sieradencollectie op komst.

1. Wat is je favoriete kleding merk?
Ik  zijn zoveel merken die ik helemaal te gek vind. Ik kan me geen van alle permitteren. Kleding is bij mij vaak basic. Ik ben meer  van de accessoires.  Zelf draag ik graag COS en Zara. Dit vul ik vervolgens aan met mooie accessoires

- Tassen merk?
Ik heb zelf verschillende labels in de kast. Ik heb een chloé dokterstas die ik tot vervelends aan toe bij me heb.  Als ik de stad in ga, dan neem ik vaak iets kleins mee.  Mij spot je meest al met een clutch (diesel en versace)

Django met zijn favoriete tassen merk: Chloé tas + camerageil meisje

Op deze foto draag ik mijn chloé tas en hermés sjaal. Naast mij een camerageil meisje ;-)

- Schoenen merk?
Ik ben helemaal schoenengek, het jammere is dat de prijzen met het seizoen lijken te stijgen. Ik heb diesel stylinglab, d&g, MOMA, zendra, roberto cavalli, nikes (duuuh!) en mijn iets te krappe favo boots van miu miu. Helaas draag ik ze te weinig omdat de spataarders op je voorhoofd staan als je ze uit probeert te krijgen.

- Accessoires merk?
Ik heb net een sjaaltjes periode achter de rug. Van V&R tot Hermès. Die liggen veilig stoffig te worden in de kast. Ik draag nu vaak een gouden ketting met verschillende gekke bedeltjes. Ik draag vaak antieke sierraden. Ik heb 1 vintage ketting van givenchy waar ik best een beetje trots op ben.

Dit is mijn nieuwe django's jewelery lijn. Ze vallen in de smaak en er is zelfs al een klein wachtlijstje aan het groeien. Ik draag de sierraden zelf ook.

Dit is mijn nieuwe django's jewelery lijn. Ze vallen in de smaak en er is zelfs al een klein wachtlijstje aan het groeien. Ik draag de sierraden zelf ook.

2. Wat is je favoriete shopcity?
Ik heb geen favoriet. Ik heb wel het gevoel dat ik altijd het best slaag in Amsterdam.  Den haag is ook fijn.

- Favoriete shop in deze shopcity?
In Den Haag ga ik graag naar de COS

- Favoriete ‘pittstop’ in deze shopcity?
Ik zit graag in gezelli kleine cafe’s met goed belegde broodjes.  Geen zwaar trendy plekjes voor mij.

3. Wat is je fashion secret?
Ik heb niet echt een secret. Het klinkt raar van iemand die de hele dag met mode bezig is maar, neem het vooral niet te serieus allemaal. Wees jezelf en creëer je eigen stijl.

4. Wat is je favoriete webshop?
Ebay! Ik vind dat tegen elkaar op bieden wel spannend…en soms ook frustrerend. Maar het idee van vechten om een artikel vind ik wel leuk.

5. Wat is je favoriete fashion item in je garderobe?
Simpele muisgrijze jeans. Die is altijd goed!

Ik draag hier mijn hermèssjaaltje tijdens de opening van strenesse in de P.C. Hooftstraat. Naast mij staat Candy van Spice Pr

Ik draag hier mijn hermèssjaaltje tijdens de opening van strenesse in de P.C. Hooftstraat. Naast mij staat Candy van Spice Pr

6. Wat is je favoriete fashion moment?
Het winnen van project catwalk natuurlijk. Dat was voor mij het modemomentje van het jaar.

7. Wat is je grootste fashion blunder?
Blunder? Wat is dat? Ik heb 1 flater gehad tijdens de miljonair fair in 2008. Ik was zo bezig met de vezorging van de modellen dat ik vergat hoe ik er zelf uit zag tijdens die show…I say google me maar even.

Mijn schoenen bekleed met zwarovski en ik sta in de hondenpoep..

Mijn schoenen bekleed met zwarovski en ik sta in de hondenpoep..

8. Wat is je favoriete budget tip?
Koop niets nieuw!!! Altijd in de uitverkoop. Geen hond die ernaar omkijkt als je prada’s van het vorige seizoen draagt.

9. Wat is je favoriete beauty secret?
Clichémaar goed, ik denk dat je zo mooi bent, zoals je je voelt. Dit straal je namelijk uit. Dit houd niet in dat je met vet haar de straat op moet.

10. Wat is je favoriete fashion food?
Ik hoop niet dat dit inhoud dat je niets eet! Ik ben een beetje tegen fashionfood. Soms krijg je van die wisky glazen voorgeschoteld met komkommerstengels en bleekselerij erin. Lekker stylisch!. En maar vrolijk kijken terwijl je die smaakloze troep naar binnenwerkt. Er gaat niets boven een goeie bitterbal of een vlammetje! De volgende dag gewoon weer lekker sporten. En dat frituurvet eruit zweten.

www.djangosteenbakker.com

Laat ons weten welke Bn’er of jou favoriet uit de modewereld èn welke vraag volgens jou niet mag ontbreken in de FASHION INSIDER. [email protected]!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties