0

Amsterdam – Rihanna staat bekend om haar gewaagde outfits. Ze komt er meestal mee weg, maar ook zij kan soms in de fout gaan met een outfit die echt meer dan het ‘net niet’ is.

De zangeres werd gespot terwijl ze een club verliet in New York. Ze droeg niet alleen een zwarte top en rok van een goedkoop materiaal. De outfit was ook nog eens doorschijnend en ze had ontzettende zweetvlekken bij haar oksels!

Natuurlijk zweten wel allemaal als we uitgaan, maar meestal denken we goed na over de combi die we gaan aantrekken zodat we er op ons voordeligst uit zien. Het lijkt erop dat Rihanna alleen nagedacht heeft over of haar outfit sexy genoeg was.

Een pikant detail is dat de R&B diva vorige week ook al in de uitgaansgelegenheid gespot werd terwijl haar ex Chris Brown er was met zijn vriendin Karrueche. Zou ze daarom in deze outfit de deur uit zijn gegaan? Eerder stuurde het voormalige koppel ook al cryptische twitterberichten naar elkaar waaruit duidelijk werd dat ze nog steeds van elkaar houden.

Klik hier om de foto’s van haar outfit en de zweetplek te bekijken!

De laatste tijd draagt ze vaak zwarte, sexy en zelfs kinky outfits. Wat vind je van Rihanna’s nieuwe stijl?

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.rihanna.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties