0

Amsterdam – Wat waren we door het dolle heen dat Nederland ook een eigen Vogue kreeg. Het tweede magazine is alweer uit en staat weer vol fashion plezier. Bij zo’n fashionable tijdschrift hoort natuurlijk ook een nieuw fashion event. Laten wij nu aan jullie bekend maken dat die ook komt!

Het evenement Fashion Nights Out wordt al een tijdje in het buitenland gehouden. Nu Nederland ook op de internationale kaart van de modewereld staat, wordt het dit jaar voor het eerst in Nederland gegeven. Deze dag vieren we het feest dat fashion mag bestaan. Iedereen wil op dit evenement zijn en zo zullen we hier de beste Nederlandse ontwerpers, modellen, fotografen en fashion editors spotten. Nog leuker is, dat iedereen welkom is op deze avond vol met fashion.

Fashion Nights Out is een samenwerking tussen Vogue en high-end winkeliers. Het evenement vindt plaats op 13 september 2012 in de straten van de P.C. Hooftstraat, de Van Baerlestraat en in de Bijenkorf Amsterdam. Om een walhalla aan fashion te creëren, worden alle etalages omgetoverd en worden er exclusieve en limited edition producten verkocht. Voor de ultieme feest vibe zijn er ook cocktails en trendy muziek om op te dansen.

Met onder andere Vogue’s hoofdredacteur Karin Swerink als organisator, kunnen we dan ook wel wat verwachten. We weten namelijk dat deze power women heel wat in haar mars heeft. Laat je deze avond dan ook inspireren door fashion en Vogue.

Zet het dus groot in je agenda want dit mag je niet missen. Zijn jullie er ook bij?

We kunnen heel wat fashionable Hollandse gezelligheid verwachten

www.fashionnightout.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties