0

Amsterdam – De exacte data van Fashion’s Night Out (FNO) zijn bekend. Het is de derde keer op een rij dat het wereldwijde event plaatsvindt. Fashion’s Night Out is door Anna Wintour opgezet.

De Britse en Amerikaanse events vinden plaats op acht september en de kick-off is op zes september in Rusland. Daarnaast vind je FNO ook in steden als Milaan, Atlanta, Hong Kong en Parijs.

Vorig jaar was het een groot succes. In New York vond de grootste catwalkshow ooit plaats waar 150 modellen meeliepen. Ook bleven verschillende warenhuizen tot midden in de nacht open waar ze allerlei acties en limited editions aanboden. Toch beweert de organisatie dat dit jaar Fashion’s Night Out haar vorige jaren zal overtreffen. We zullen het zien.

Het wachten is op een Nederlandse variant..

Hoe ze dit gaan doen? Door online te gaan! Fashion’s Night Out is een samenwerking aangegaan met Polyvore.com. Op 15 augustus begint de site al met een promotiecampagne en in de dagen voordat FNO begint, zullen Vogue redacteuren favoriete items selecteren en deze op de website plaatsen waar deze aan het publiek worden aangeboden. Op deze manier kunnen mensen die geen FNO ‘in de buurt’ hebben, toch participeren. Wij zijn benieuwd!

www.fashionsnightout.com

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties