0

Amsterdam – Ze hebben designerkleding aan, de mooiste tiara’s op hun koppie en aan hun dunne nekjes hangen kettingen van maar liefst  € 450. Meet Lola, Lulu en Larry, dé meest verwende honden die ik ooit heb gezien.

De trotse eigenaar van deze honden is de Britse Louise Harris. Haar fascinatie voor luxe hondenspullen begon met een jasje tegen de kou voor hondlief Lola. Wat bleek? Het beest wilde niet meer naar buiten zonder zijn custom made jasje (geef het beest eens ongelijk!). Een obsessie was geboren. Na een hip jasje kwamen de tiara’s (€ 236 per hond), kettingen bezet met edelstenen en robijnen (€ 472 per hond) en zelfs designeroutfits. Met Kerst gaf ze ongeveer € 4723 uit aan cadeaus inclusief luxe reistasjes, hippe voederbakjes, outfits voor elke dag van de week én Christian Audigier hangertjes voor om de nek.

Van links naar rechts: Lola, Lulu en Larry

Louise met haar verwende rakkers

De buit verzameld met Kerst

Louise gaf de afgelopen zes jaar al meer dan € 118.000 uit aan de verwende krengen. Gelukkig wordt ze er zelf ook beter van: ze begon haar eigen boetiek Diva Dogs. Nu kan iedereen z’n viervoeter flink verwennen.

En ik maar denken dat ik mijn kat verwende met een etensbakje van € 50. Dan val ik best wel mee.

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties