0

Amsterdam – Ben je van plan binnenkort gelnagels te laten zetten of wil je er gewoon meer over weten? Lees dan vooral verder zodat je precies weet welk soort nagel bij je past en dat je niet wordt afgezet in de salon.

Vroeger was de moeilijkste keuze die je moest maken in de nagelsalon welke kleur nagellak je voor je nagels wilde. Maar nu heb je ook nog eens de keuze of je nepnagels wilt en voor welke soort kies je dan?

Gelnagels passen niet bij iedereen. Daarom is het belangrijk dat je de juiste soort kiest. Wil je een neutrale look die lang blijft zitten of hou je er juist van om om de zoveel dagen een andere nagellak te dragen? Op deze aspecten pas je je keuze aan.

Als je voor gelnagels kiest dan heb je een keuze uit verschillende types: de traditionele french manicure, OPI Axxium Gel, CND Shellac, Harmony Gelish of  CalGel. Aan elke methode zitten voor- en nadelen. Zo kan de french manicure bijvoorbeeld snel te dik worden aangebracht en bij de CalGel is het erg belangrijk dat je in een gekwalificeerde salon bent.

Altijd handig dus om even je huiswerk te doen voordat je daadwerkelijk in de salon bent!

Heb jij weleens gelnagels geprobeerd?

Leuk hoor, die gelnagels, maar door alle keuze vinden wij deze tips wel even fijn!

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties