0

Amsterdam – Dat bloggers langzamerhand de fashionscene overnemen is algemeen bekend. De invloed die zij hebben door bepaalde items te dragen is immens! Maar hoe bepaal je welke blogger het meeste invloed heeft?

Volgens Karin Robinovitz, die werkzaam is bij social media agency Digital Brand Architects, is het lastiger om te berekenen hoeveel invloed iemand kan hebben via het internet. “Het gaat hier om een mix van het aantal unieke bezoekers, de ‘sociale volgers’ en hoe toegewijd de blogger’s lezers zijn. Je kan wel  50.000 fans hebben op facebook, maar als amper reacties krijgt is het een beetje nutteloos.”

Maar wie nou de grootste blogger is, is een beetje moeilijk in te schatten! Bekende namen in de “blogwereld” zijn: Liberty London Girl, Stylescrapbook, The Blonde Salad en Bryanboy.

Door enkel hen gedachten en outfits op het internet te plaatsen hebben ze het helemaal gemaakt in de mode industrie. Gratis spullen, gratis tripjes, de kans om allerlei belangrijke mensen te ontmoeten. Dat wilt iedereen toch?

Benieuwd naar meer blogs? Bekijk dan zeker onze Blogger list!

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties