0

Amsterdam – De zomer staat weer voor de deur. Met dagjes strand in het vooruitzicht is het weer tijd om nieuwe badkleding aan te schaffen. Nu.nl publiceerde een aantal grappige feitjes over de vrouw en badkleding.

Zo vindt bijna de helft van de vrouwen het lastig om een goed passende bikini of een mooi badpak te vinden. Achttien procent van de vrouwen vindt zichzelf niet mooi in badkleding, terwijl 36 procent wel tevreden is met haar uiterlijk en 40 procent geen duidelijke mening heeft over haar looks.

Verder is meer dan de helft van de vrouwen van mening dat vrouwen op elke leeftijd nog een bikini kunnen dragen. Het andere deel vindt dat een bikini na je 48ste echt niet meer kan. Ook kwam naar voren dat 45 procent van de vrouwen een badpak koopt waarin ze slanker lijkt. Gemiddeld besteedt de Nederlandse vrouw per jaar €33,- aan badkleding. Valt mee!

Als Victoria's Secret Angel is het poseren in een bikini natuurlijk geen probleem. Toch leuk om te weten hoe Nederlandse vrouwen hierover denken.

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties