0

Amsterdam – Als je uitgekozen wordt om mee te doen aan een Balenciaga campagne, dan weet je zeker dat je bij dé groten der aarde gaat horen. Supermodellen als Gisele Bündchen, Stella Tennant, Karen Elson, Jamie Bochert en Liya Kebede speelden al eens de hoofdrol in de advertenties van het Parijse modehuis. Maar het merk is absoluut niet bang om nieuwkomers (denk aan Eliza Cummings en Hannah Holman) of actrices (Jennifer Conneley) een plekje in de spotlight te gunnen.

De uitverkorenen voor de spring/summer 2012 campagne van Balenciaga zijn om te beginnen Juliane Gruner. Deze schone is een gezicht dat al eerder te zien was op de catwalk van Balenciaga. Daarnaast had ze al een rolletje in de Balenciaga campagne van dit najaar waardoor ze bijvoorbeeld een cover van Vogue Italia mocht doen. Zou deze keer haar echte big break zijn?

Een andere gelukkige is de Nederlandse Laura Kampman. Ze behoorde al tot de top tien van de nieuwkomers op Models.com, maar een belangrijke cover of advertorial zat er voor haar tot nu toe nog niet in. Dat zal nu echter een kwestie van tijd zijn.

De Deense Kirstin Kragh Liljegren als derde, zij is één van de nieuwe gezichten van het belangrijke modellenbureau Scoop. Op het internet wordt ze al vergeleken met het topmodel Natasha Poly. Je kunt je voorstellen dat er ergere dingen zijn.

Tot slotte is er ook een rol weggelegd voor de nog maar vijftienjarige Britse Rosie Tapner. Het modellenbureau Storm heeft haar pas aan haar bestand toegevoegd en nu is ze al uitgekozen om te schitteren in de supergewilde Balenciaga campagne.

Benieuwd naar de dames? Kijk hieronder voor hun foto’s!

Juliane Gruner

Laura Kampman

Kirstin Kragh Liljegren

Het vijftienjarige topmodel Rosie Tapner

Kun jij je voorstellen dat je vijftien bent en voor een label als Balenciaga mag werken?

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties