0

Amsterdam – Dat vrouwen van sexy schoenen houden weten we natuurlijk al, maar hoe maak beslis je nou welke schoen echt het sexyst is? Nou met ongeveer 35.000 stemmen hebben de vrouwen in Amerika dat “maar eventjes” besloten.

Zo werd de eerste prijs in de “Saks Sexy Shoes contest”  gewonnen door Valentino! De nude peep toe pump met zwarte kanten versieringen was de absolute winnaar.

En dat vrouwen van een beetje bling houden werd ook al gauw bekend toen de met Swarovski kristallen versierde Jimmy Choo sandaal netjes op de tweede plek kwam. Prada kwam op de derde plek met de leren knie-laarzen en nieuwkomer Chrissie Morris trok de aandacht door op de vierde plaats te eindigen met haar suède peep toe enkellaarsjes.

Binnen de 25 finalisten kwamen allerlei schoenen voor, waaronder die van: Manolo Blahnik, Christian Louboutin, Dior, Givenchy, Gucci, Oscar de la Renta en Stuart Weitzman. De winnaar van vorig jaar was een glimmende slingback van Louboutin die was bedekt met Swarovski kristallen in allerlei verschillende kleuren. Wat ons betreft hadden ze allemaal mogen winnen!

And the winner is.. Valentino!

Op de tweede plek, de schitterende Jimmy Choo!

De derde plek gaat naar Prada

En op de vierde plek Chrissie Morris

Ben jij het eens met de uitslag?

www.saksfifthavenue.com

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties