0

Amsterdam – Iedereen voor wie het niet mogelijk was om de pop-up store van Thierry Mugler en Nicola Formichetti – oftewel Lady Gaga’s stylist, te bezoeken ik New York: opgelet, er zit een staartje aan dit verhaal.

Samen met zijn ‘pop-up partners’ BOFFO en Gage/Clemencau Architechts, die hem hielpen bij het opzetten van de winkel in de TriBeCa buurt in New York, is besloten om de items in een speciale webshop te zetten!

Het assortiment zal bestaan uit exclusieve producten zoals vintage items van zowel Versace als van Thierry Mugler en ook Nicola’s eigen Nicopanda serie. Die bestaat uit allerlei kleine spulletjes en hebbedingetjes zoals iPhone en iPad hoesjes en t-shirts.

Het was de bedoeling dat de webshop online zou staan op het moment van de Thierry Mugler show in Parijs gisteren, maar vanaf vanochtend staat er alleen ‘coming soon’ links bovenaan de pop-up shop pagina van Nicola.

Maar niet getreurd, je kan alsnog op de website kijken; waar zich behind-the-scenes video’s, foto’s en gif-afbeeldingen bevinden. En vergeet ook Nicole’s Twitter en Tumblr niet regelmatig te checken!

Nicola Formichetti

Kijk jij uit naar de pop up webshop?

www.nicolaformichetti.com

(Charisse Stoffels)


Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties