0

Amsterdam – Welke modeliefhebbende vrouw ziet zichzelf niet als shopping queen? De Nederlandse stylist Fred van Leer, bekend als dé coach in Hollands Next Topmodel, gaat van dat gegeven gebruik maken in zijn nieuwe televisieprogramma op RTL 5.

Vanaf 12 maart kunnen we iedere werkdag genieten van deze nieuwe show Shopping Queens, boordevol fashion, outfits en styling. In dit realityprogramma gaan vijf vrouwen wekelijks de strijd met elkaar aan om Shopping Queen van de week te worden.

De vrouwen krijgen de opdracht om voor een speciale gelegenheid te shoppen en krijgen hiervoor een vast budget aan fashioncheques. Naast het scoren van een outfit verzorgen de dames ook nog eens het haar en de visagie.

Het resultaat wordt door de vrouwen zelf beoordeeld en hierbij geven ze natuurlijk hun ongezouten mening. Fred van Leer  voorziet de dames in het programma van deskundig advies en besluit aan het einde van de week welke fashionista zich Shopping Queen van de week mag noemen. Zij gaat naar huis met duizend euro aan fashioncheques!

www.rtl.nl

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties