0

Amsterdam – Vorige week lieten we je nog weten dat de Kardashians van plan zijn om een eigen magazine te lanceren. Zo zou mom en bedenkster Kris Jenner druk bezig zijn om een deal te sluiten met American Media, een bedrijf dat bladen als Star en National Enquirer in haar bezit heeft. Maar het tijdschrift idee zou helemaal niet van de Kardashians zelf komen.

Canadees publiciteitsbedrijf Communiqis heeft aan Fashionista toegegeven al drie prototypes voor het magazine klaar te hebben liggen, K3 genaamd. Het bedrijf is gespecialiseerd in publicaties op internet. Eigenaar Brian Ruston Philips vertelt Fashionista dat Communiqis het idee van een tijdschrift maken op 15 december aan Kris Jenner vertelde. Brian kreeg het idee toen hij de invloed zag van de drie oudste Kardashian zussen op Twitter.

Brian: “We dachten dat dit een goede manier was om een digitale magazine te lanceren, dat verspreid zou worden over Twitter. Het zou gaan om een beauty en fashion magazine.”

Maar nu blijkt dat de Kardashians het idee van Brian hebben ingepikt om het ergens anders te laten publiceren. Pas vorige week hoorden we dat het magazine door American Media ontwikkeld zou worden. De Kardashians schijnen geen gehoor te geven aan Communiqis, maar vragen wel openlijk andere mediabedrijven een poging te wagen aan hun magazine.

Wie heeft nu gelijk: Communiqis of de Kardashians? Laten we voor de reality familie maar hopen dat ze het idee niet gestolen hebben…

De drie prototypes

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties