0

NEW FACT: Shocking panty cijfers Amsterdam – Was de zin: “Schat, er zit in een ladder in mijn panty” vroeger alleen nog voorbehouden aan vrouwen, tegenwoordig hoef je niet vreemd op te kijken, wanneer een man deze opmerking plaatst.

Uit onderzoek van online beenmode-shop SOSHIN Beenmode blijkt namelijk dat bijna 15% van de verkochte panty’s, kousen en leggings niet door Marieke, Suzanne of Anouk worden gedragen, maar de gespierde benen versieren van Jan, Erik of Richard.

Een witte glanspanty is bij de heren veruit favoriet, maar ook panty’s met felle kleuren zoals rood, paars en geel worden veel verkocht aan mannen op de voet gevolgd door de gewone basiskleuren zwart en bruin.

Volgens eigenaresse Linda van Mil hoeven vrouwen zich nog geen zorgen te maken, dat ze het alleenrecht op beenmode kwijtraken: “De meeste mannen die bij ons kopen, zijn geen mannen die er mee te koop lopen, dat ze een panty dragen.  Als ze alleen thuis op de bank zitten of stiekem een panty dragen naar kantoor is het vooral het gevoel dat de zachte stof geeft én het feit dat niemand het weet, dat hen een kick geeft”.

Heel groot is de kans dus niet dat deze mannen hun hobby zelf in de openbaarheid brengen en voor de vrouwen hoeft het al helemaal niet.  Een grote meerderheid (98%) geeft aan geen behoefte te hebben om over ladders, deniers en verstevigde kruisjes te praten met manlief.

Dit bericht volgen Soshin beenmode.

www.soshin.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties