0

Amsterdam – In het nieuws verschenen de afgelopen weken veel berichten over schadelijke zonnebrand. De bedoeling van zonnebrand is natuurlijk om je huid te beschermen voor schadelijke UVstralingen en niet andersom.

Gelukkig is er ook nog zonnebrand die niet schadelijk is, zodat je de komende mooie dagen, weken en hopelijk maanden gerust kan smeren!

Het Italiaanse natuurlijke merk Planter’s heeft namelijk een zonnelijn die wel voldoet aan alle richtlijnen van een veilige zonnebrandcrème. Het bevat geen SD alcohol, parfum, oxybenzone, wel uva en uvb-filter, zonnefilters als zinkoxide, titaniumdioxide en tinosorb en anti-oxidanten.

Planter’s is made in Italy en is al een ware hit in Duitsland en Frankrijk waar het een cosmopharmisch product wordt genoemd en via apotheken wordt verkocht. SOAP Treatment Store is gecertificeerd om de producten in Nederland te adviseren en te verkopen. De productlijnen die bij SOAP Treatment Store verkocht worden, zijn de Eco Bio lijn, Aloë Vera lijn, Hyaloronic Acid lijn, de Sun Care lijn en de Aloë Vera Hair lijn.

De zonnebrand in het beginbeeld is: Sun Cream met Aloë Vera SPF 30 en zijn te koop voor 35 euro.

After sun bath and shower 200 ml € 12,50

www.soaptreatmentstore.com
www.soaponlinestore.com

(Levine Diecken)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties