0

Amsterdam – Toen Rachel Zoe en haar assistent Brad Goreski besloten niet meer met elkaar samen te werken, werd er vooral benadrukt dat ze op vriendschappelijke basis uit elkaar waren gegaan. Maar is dit wel zo?

De assistent heeft inmiddels een eigen show, genaamd ‘It’s a Brad, Brad World’, en verklaart daarin dat ze sinds de split geen woord met elkaar gesproken hebben. Hij is zelfs niet uitgenodigd om Rachel’s pasgeboren zoontje Skyler te komen bewonderen, wat hij niet helemaal begrijpt omdat ze toch ‘vriendschappelijk’ uit elkaar waren gegaan.

Het schijnt dat de breuk werd veroorzaakt door Brad’s te grote ambities in de modewereld. De druppel die de emmer deed overlopen en uiteindelijk voor de split zorgde, was dat Brad evenveel shows als Rachel had bezocht tijdens New York Fashion Week en dat hij op de cover stond van de stijlbijlage van de New York Times. Een assistent die zijn baas overschaduwt kan natuurlijk niet.

Het is algemeen bekend dat Rachel Zoe niet een dame is die zich snel over dingen heen zet. Toen ze ruzie had met Nicole Richie duurde het ook eeuwen voordat het ze elkaar weer vriendelijk gedag zeiden.

Zou Rachel dit bij Brad willen doen.

www.thezoereport.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties