0

Amsterdam – Met 40 miljoen lezers kan je zeggen dat People Magazine één van de grootste tijdschriften in Amerika is. People staat bekend om het samen stellen van lijsten, waaronder de beroemde ‘People Best Dressed List’.

En laat die lijst nou net uit zijn, benieuwd wie er op de eerste plek staat?

We beginnen met de nummer vijf: Jennifer Hudson, met een dijk van een stem, een Academy, Golden Globe en een Bafta Award lijkt het alsof ze niks fout kan doen. Nu de zangeres en actrice ook nog vijfendertig kilo is afgevallen benoemt People haar ‘The Bombshell’. Zo word ze vaak gespot in strakke jurken die haar rondingen goed recht doen.

De nummer vier op de lijst is Jennifer Aniston, wiens motto luidt: less is more. En dat is inderdaad het geval bij Jennifer, haar keuze van de meest tijdloze en klassieke artikelen levert haar zeker een plek op deze lijst.

Op nummer drie staat Mila Kunis. De beauty met de lange donkere lokken en grote ogen doet ze ons denken aan de filmsterren van vroeger. Met die klassieke oude Hollywood-glam is ze favoriet bij menig mode critici, ontwerpers en stylisten!

Ze behaalde net niet de nummer één plek maar dat maakt niet uit, Jennifer Lopez verdient een zilveren medaille voor haar mode prestaties. Of ze nu verschijnt in sexy mini jurkjes of gracieuze jurken, Jennifer kan het allemaal hebben.

Karl Lagerfeld is al fan van haar, net als de rest van Amerika. De blonde Blake Lively pakt dit jaar de nummer één positie op de Best Dressed List. De actrice is niet bang om de experimenteren met looks en word ook wel de ‘Risk Taker’ genoemd door People. Lang of kort, strak of losjes, ze kan alles hebben. En daarnaast is de actrice haar eigen styliste!

Op de rest van de lijst vinden we ook nog:

6. Jessica Alba
7. Kate Middleton
8. Kate Bosworth
9. Ginnifer Goodwin
10. Reese Witherspoon

Benieuwd naar de beste looks van al deze dames? Bekijk hier de foto’s en laat ons weten of jij het wel of niet eens bent met de lijst!

www.people.com

Charisse Stoffels)

  1. Duchess of Cambridge
  2. Kate Bosworth
  3. Ginnifer Goodwin
  4. Reese Witherspoon

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties