0

Amsterdam – Nu ook in Australië kunnen ze gaan genieten van Karl Lagerfeld’s mode. Na New York, Parijs, Londen en Berlijn is het nu de beurt aan Sydney om als eerste stad een Karl Lagerfeld’s pop-up store te openen. De winkelruimte zal vandaag, om 24:00 Australische tijd, feestelijk geopend worden op Bondi Beach en een beperkt deel van Karl’s collectie zal getoond worden. De bezoekers zullen verrast worden met een limited edition Karl goodiebag met daarin een t-shirt, leren handschoenen en een collar ketting.

Voor een maand lang verkoopt Net-A-Porter als enige webshop de exclusieve zeventig delige collectie op hun website. Daarnaast worden er morgen ook nog een pop-up stores geopend in de andere grote fashion steden New York, Parijs, Londen en Berlijn.

Waarom wordt de winkel als eerst geopend in Sydney? Dit komt doordat Australië de derde grootste Net-A-Porter markt heeft en Australië is ook een van de grootste en snelst groeiende markten in de wereld.

De collectie kun je vandaag al zien op www.net-a-porter.com en vanaf morgen kun je het ook kopen! Wij nemen meteen een kijkje.

Een voorproefje van de komende pop-up store op Bleeker Street New York.

Klik op de foto om meteen naar de website te gaan!

www.karl.com

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties