0

Amsterdam – Met een beroemde echtgenoot en een schattig zoontje zou je haast denken dat Miranda Kerr al haar tijd het liefst aan haar familie zou besteden. Maar na een jaartje rust is het tijd voor een comeback voor het super model.

En wat is nou een betere comeback dan te mogen poseren voor de kerstcatalogus van het wereldberoemde lingeriemerk Victoria’s Secret? Voor de shoot werd Miranda gehuld in een wel heel speciale beha. Eentje die namelijk bezaaid is met diamanten en ongeveer €2.3 miljoen kost… Deze beha zal natuurlijk ook te zien zijn tijdens de befaamde Victoria’s Seret Fashion Show die er aan zit te komen.

De turquoise beha draagt de naam the Fantasy Treasure Bra, is mede ontworpen door Long Island’s London Jewelers en  bezaaid met ongeveer 3400 edelstenen, waaronder witte en gele parels van 142 karaat.

Het centerpiece bestaat uit twee witte diamanten van 8 karaat en twee gele diamanten van 14 karaat. Met zo’n beha moet je je wel speciaal voelen – zo zegt Miranda ook tegen People magazine: “Het is heel speciaal en ik voel me beter dan ooit, ik heb me nog nooit zo gezond gevoeld. Het was fantastisch om even wat tijd te hebben tijdens en na de geboorte van Flynn maar nu ben ik terug en het voelt echt geweldig!”

Benieuwd naar de million dollar bra? Bekijk hier de foto’s en laat ons weten wat je er van vindt!

www.victoriassecret.com

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties