0

Amsterdam – Met een twee reality-series, vier boeken, een kledinglijn en een goedlopende beauty website op haar naam heeft Lauren Conrad het er maar druk mee. Maar de socialite gaat het binnenkort nog drukker krijgen, zo gaat ze namelijk een beauty boek op de markt brengen.

Het boek gaat de naam Lauren Conrad Beauty heten en hierin zal ze alles over haar beauty-obsessions vertellen. Van haar signature hairdo tot hoe je eye-liner het beste zelf kan doen. Hoe leuk!

Zo schreef ze op haar blog: “Mijn beauty book zal jouw ultieme gids worden wat betreft beauty. Er zullen veel persoonlijke insteken, tips en instructies in komen te zitten zodat je 365 dagen per jaar er glamorous uit kan zien! Ik zal het overal over gaan hebben, van hoe bepaalde diëten je huid kunnen beïnvloeden tot leuke haarstijlen voor als je gaat stappen!”

Daarnaast heeft Lauren dit jaar in april de site The Beauty Department opgericht waar ze samen met twee collega’s blogt over al haar beauty-obsessies en handige beauty tutorials plaatst. Maar dat is niet alles; LC heeft namelijk ook een opkomende cosmetica/beauty-lijn, druk dametje dus.

Wij zijn benieuwd!

www.thebeautydepartment.com

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties