0

Amsterdam – Dat Kim Kardashian een voorliefde heeft voor torenhoge schoenen is ons allemaal bekend.  En dat ze een kast vol heeft staan met de befaamde hakken met rode zolen zal ons ook niet verbazen.

Maar dat weerhoudt Kim er niet van om haar collectie Louboutins flink aan te vullen. Zo werd ze gespot in een winkelcentrum in Dubai, waar ze zelfs een special treatment kreeg. Zo stond er een klein gemotoriseerd voertuigje op haar te wachten om haar naar de winkel van haar dromen te brengen. De reality ster droeg een strakke jurk met zwart en groene print die haar rondingen goed deden uitkomen en een paar basic zwarte pumps.

Eenmaal bij de Louboutin winkel aangekomen nam Kim alle tijd om ‘even’ een paar modellen te passen die wat flitsender waren, jaloers? Nee hoor… Zo pakte ze een zilver paar bedekt met glitters die tenminste 18 cm moesten zijn geweest! Een fashionista kan nooit genoeg Louboutins hebben en klaarblijkelijk is Kim het daarmee eens.

Benieuwd naar Kim’s Dubai shopping trip outfit en de Louboutins? Bekijk hier de foto’s en vertel ons wat jij wat je er van vindt!

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties