0

Amsterdam – Alles waar je het Kardashian merkje op kunt plaatsen, is bijna al gedaan. Van armbandjes tot boeken en kledingstukken, je kan het zo gek niet bedenken of er is een Kardashian uitvoering van.

Het enige wat nog miste, was een eigen tijdschrift. Er gaan geruchten dat momager Kris Jenner druk bezig is om met American Media, een bedrijf dat bladen als Star en National Enquirer in haar bezit heeft, een deal te sluiten voor een heus Kardashian magazine.

Kris wil natuurlijk een grote vinger in de pap hebben wat betreft de inhoud van het blad. Zou dit te maken hebben met het feit dat zij graag iedereen die een slecht woord over hun rept, het liefst voor het gerecht sleept? En dat ze op deze manier in het bezit is van een supersterke marketingtool om de familie nog bekender (en rijker) te maken?

Het vreemde is dat Star, het magazine die hun beschuldigde dat de arbeidsomstandigheden niet al te best zijn van de mensen die hun kledinglijn in elkaar fabriceren, ook in het bezit is van American Media. Zou het uitgeversbedrijf  de deal aangaan met de Kardashians als goedmakertje voor de beschuldiging en daarmee hopen dat de rechtszaak die de Kardashians aanspanden daarover, te kunnen laten verdwijnen?

Zou jij een exemplaar van het Kardashian magazine kopen of ben jij de familie inmiddels zat?

Momager Kris wil dit soort dingen het liefst voorkomen

kimkardashian.celebuzz.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties