0

Amsterdam – Als een van de bekende namen in de modewereld is er bijna geen persoon op aarde die opgewassen is tegen de allure van Jimmy Choo. En dit jaar wordt het label nog onvergetelijker: ter ere van het vijftien jarige bestaan komt er een speciaal boek uit.

Dit boek zal de geschiedenis van het bedrijf vertellen en hoe ze zo’n groot succes zijn geworden. De naam van het boek is “Jimmy Choo XV” en vertelt het verhaal de befaamde CEO van Jimmy Choo Tamara Ellon. Hoe zij van haar baan bij de Britse Vogue naar wereldberoemde business woman is gegaan. Haar focuspoint toen ze het bedrijf startte was om de harten van vrouwen wereldwijd sneller te laten kloppen door middel van een luxueus merk dat ze tegelijkertijd zou inspireren.

Zo zijn film- en muziekiconen Catherina Deneuve, Anouk Aimée en Debbie Harry slechts een paar van de vele muzen die ze in haar gedachten heeft als ze bezig is aan haar nieuwste collecties voor Jimmy Choo. “Deze vrouwen hebben een bepaalde allure, dat zowel te maken heeft met hun stijl als hun zelfverzekerdheid!”

Naast deze historische mode-iconen geeft Tamara toe dat ze ook aan de dames van deze tijd denkt als ze inspiratie nodig heeft. Zo zijn Michelle Obama, Diane von Furstenberg, Tory Burch en Natalie Massenet haar inspiratiebronnen.

Wij kunnen niet wachten tot het boek uit komt!

Het boek

De vrouw achter Jimmy Choo, Tamara Ellon

It's all about the shoes

Animal print mag natuurlijk niet ontbreken

En de accessoires mogen we natuurlijk ook niet vergeten

Wat vind jij van het opkomende boek van Jimmy Choo?

www.jimmychoo.com

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties