0

Amsterdam – Aan het einde van het jaar worden er altijd lijstjes gemaakt. Van ‘wie droeg de gekste outfit’ tot een opsomming van alle kapsels van Katy Perry, alles komt voorbij.

Tussen die lijstjes zitten ook een paar vreemde verkiezingen. De onderscheiding voor het meest invloedrijke haar ter wereld van 2011 gaat naar Emma Watson en Justin Bieber. Google heeft onderzocht hoe vaak er op kapsels van celebrities is gezocht en deze twee kwamen er als meest populaire uit.

Dat Justin Bieber het meest populaire kapsel voor mannen heeft, is eigenlijk niet zo een verrassing. Maar dat Emma Watson met haar pixie cut bovenaan staat, is wel iets bijzonders. Sinds eind jaren negentig is een kort kapsel namelijk nog nooit zo populair geweest.

Celebs als Michelle Williams, Carey Mulligan en Halle Berry hadden al eerder hun lange lokken afgezworen. Toch heeft juist Emma Watson de trend gezet. Nadat haar manen kort waren geknipt, gingen vrouwen massaal voor een korte coupe.

Dat Emma na de opnames van Harry Potter rigoureus de schaar in haar lokken liet zetten, heeft haar geen windeieren gelegd. Vlak nadat haar kapsel verandert was, kreeg ze een miljoenendeal bij Lancôme. De actrice is nu zelfs het gezicht van een nieuwe make-uplijn dat gericht is op jongeren.

Wat vind jij van Emma Watson’s haar?

www.lancome.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties