0

Amsterdam – Het is zover: Dyanne Beekman schrijft haar eerste boek! De bundel zal geen stijlgids of psychologie-werk worden, maar een inspirerende mix met veel voorbeelden uit de praktijk.

Na het lezen zal je (weer) weten wie je bent en wat je wil uitstralen. Dyanne werkt al zestien jaar in het vak en praat over diverse persoonlijke dingen, van haar jeugd tot relaties en de ups en downs in haar leven.

Je zou het misschien niet verwachten van Dyanne, maar ze vindt mode en trends helemaal niet zo belangrijk. Wat ze in de afgelopen jaren als imago-stylist heeft geleerd is dat het veel belangrijker is om te weten wie je bent en wat je wilt uitstralen. Alleen is dat vaak het probleem: in alle drukte zijn we vergeten wie we nu eigenlijk zijn.

In haar eerste boek, No 1, laat Dyanne de lezer bewust naar zichzelf kijken en laat ze zien hoe je dit bewustzijn kunt vertalen naar een kledingstijl. Als de buitenkant klopt met de binnenkant, dan ben je niet alleen op de korte termijn, maar vooral ook op de lange termijn gelukkig met jezelf. Straal uit wie je bent!

Het boek van 200 pagina’s verschijnt op 27 oktober 2011 via uitgeverij Bruna en zal €24,95 gaan kosten.

Dyanne Beekman

Wat verwacht jij van het boek?

(Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties