0

Amsterdam – Doutzen Kroes woont officieel met haar man dj Sunnery James in New York. Maar het topmodel bezit ook nog een aardig stulpje in Amsterdam.

De Friezin heeft echter besloten het appartement te verhuren, omdat het huis niet kindvriendelijk zou zijn.

Doutzen kocht dit appartement in april 2008 voor 885.000 euro weet Telegraaf. Maar zelf heeft ze er bijna niet gewoon. Zusje Renske woonde tot voor kort in het driekamerappartement aan de Lauriersgracht.

Wil jij wel in het huis wonen? Dan zul je je portemonnee moeten trekken, want Doutzen vraagt voor het 150 vierkante meter tellende huis € 2850,- per maand. En wil je haar inrichting er ook meteen bij? Dan moet je het appartement meteen voor langer dan twee jaar huren én 300 euro per maand extra betalen.

Ook moet je je huisdieren te deur uit doen en buiten roken, want dat zijn de voorwaarden voor de huur. Binnenkort zal het appartement ook te koop komen te staan, want Doutzen wil er zelf niet meer wonen vertelt haar woordvoerder: “Doutzen wil hier zelf niet meer gaan wonen. Ondanks dat het een prachtig appartement is, is het niets voor kinderen”.

Peter Smulders heeft het stulpje ooit op de foto gezet. Bekijk de foto hier.

(Tekst: Esmée van Rijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties