0

Amsterdam – Hoe ontwerp je een celebrity fashion brand? Designer Bruno Schiavi is de man achter veel kledinglijnen, ook de nieuwe Kardashian Kollection. Hij helpt de zussen om hun ideeën om te zetten in ontwerpen.

Eerder kwamen de zussen nog negatief in het nieuws, want ze zouden slaven gebruiken voor hun collectie.

Hoe is het om te samen te werken met de bekendste reality zussen van Hollywood? Aan Celebuzz vertelt Schiavi: “Toen ik begon met dit project, dacht ik: o god, drie verschillende, stijlvolle vrouwen die allemaal iets anders willen gaan ontwerpen. Hoe gaat dat nou werken?”

Maar dat viel gelukkig mee. Volgens Schiavi hebben de drie allemaal een persoonlijke en unieke stijl, maar als ze samenkomen zijn ze het over de meeste dingen met elkaar eens en delen ze dezelfde visie. Als je de collectie bekijkt, zie je een beetje Kim, een beetje Khloe en een beetje Kourtney. De ontwerper heeft zo’n twaalf maanden met liefde met ze samengewerkt. “Ze zijn volledig betrokken bij het ontwerpproces en hebben een passie voor alles wat ze doen. Ik heb vaker met celebs gewerkt, en als je niet die passie en betrokkenheid hebt, zal het niet gaan werken.”

Schiavi vertelt verder: “We zijn het ontwerpproces begonnen door te kijken wat de zussen mooi vinden, wat ze op de catwalk spotten en wat ze zelf dragen. Als we met ideeën komen, gaan we zitten om de vormen voor het seizoen te bepalen en kijken we hoeveel items we willen ontwerpen. Dan beginnen we met het echte ontwerpproces. Als deze klaar is, is er de fitting en denken we na over de advertentiecampagne.”

Schiavi onthult dat de Kardashian Kollection veel denim heeft, de zussen zijn namelijk gek op denim. Ook zijn hij en de Kardashinas enthousiast over de Home collectie, die spectaculair zou zijn. En de swimwear is volgens de ontwerper to die for.

Met al dat enthousiasme zijn wij heel benieuwd naar de nieuwste Kardashian Kollection.

kimkardashian.celebuzz.com

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties