0

Amsterdam – De crème de la crème van de meest stijlvolle celebs kon helemaal losgaan bij de lancering van Numéros Privés, A Journey Through The World of Chanel.

In het het Wynn Hotel in Las Vegas was een soort mini Chanel wereld gecreëerd. Genodigden konden zich vergapen aan een recreatie van Gabrielle Chanel’s appartement aan de Rue Cambon, een kinderkamer vol met door Karl Lagerfeld ontworpen poppen en een kamer in de vorm van een Chanel 2.55 tas. In totaal waren er wel tien verschillende ruimtes gecreëerd!

Het openingsfeest had zonder twijfel de meest chique gastenlijst die de stad ooit heeft gezien. Helaas voor Jwoww, Carmen Electra en de personages van Glee, want zij konden mooi achter in de rij aansluiten.

Gorgeous meisjes in Chanel kleding en sieraden waren wel van de partij, denk hierbij aan Diane Kruger, Rachel Zoe, Dree Hemingway en Poppy Delevigne. Eerst werd en gedanst op Imelda May die een performance kwam geven, daarna gingen de Chanel schoenen uit want Alexa Chung kwam ook nog even dj-en.

Klik hier om een aantal foto’s te bekijken!

De campagne's van Chanel zijn al betoverend, laat staan het feest in Las Vegas!

www.chanel.com

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties