0

Amsterdam – Nog niet zo lang geleden deelden we jullie mee dat de Britse actrice Felicity Jones het nieuwe gezicht is van Dolce & Gabbana make-up. Naast haar en Scarlett Johansson zal nog een dame de eer krijgen op het merk te representeren.

Het modeduo heeft Monica Bellucci gekozen als new face voor hun cosmetica. En dat is niet het enige. De Italiaanse schone krijgt zelfs een eigen lipsticklijn, genaamd The Monica Lipstick Collection, die vanaf 12 mei bij verkooppunten te verkrijgen zal zijn.

Monica: “Lipstick zegt veel over een vrouw. Ik kan me nog goed herinneren dat mijn oma, ondanks dat ze een behoorlijke leeftijd had, altijd lipstick opdeed voordat we naar de kerk gingen. Dat was natuurlijk niet om aandacht te krijgen, maar het was een iets vrouwelijks waar ze zelf enorm van genoot. Toen ik een klein meisje was vond ik het prachtig om te zien hoe ze voor zichzelf zorgde.”

De Italiaanse schone werkte al vaker met Dolce & Gabbana samen voor reclames. Zie hieronder het beeld voor de lipsticklijn en een foto met Monica van een eerdere Dolce & Gabbana campagne.

Het beeld voor de lipstick van Dolce & Gabbana met Monica Bellucci

Links Monica Bellucci in een campagne voor kleding van Dolce & Gabbana

www.dolcegabbana.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties