0

Amsterdam – Shiseido viert zijn 140ste verjaardag en benoemt actrice Jennifer Connelly als het nieuwe gezicht van het beautymerk.

Aan WWD vertelt de Oscar-winnares: “Ik heb al heel lang een goede band met Shiseido. Ik werkte in de jaren ’80 met ze aan een campagne en gebruik sindsdien hun producten. Het is fijn om weer contact met ze te hebben na al die jaren.”

De eerste taak van Connelly is het gezicht zijn van Shiseido’s Future Solution LX premium skin care line. Daarnaast zal ze ook optreden als spokesperson voor Shiseido in meer dan 88 landen. Haar eerste advertentiecampagne, die eerder deze week werd geschoten, zal in herfst dit jaar te zien zijn.

“Dit jaar bestaan we 140 jaar, en dit is onze manier om weer verder vooruit de kijken en vrouwen over de hele wereld te blijven inspireren. Future Solution LX werd in 2009 gelanceerd en wereldwijd enorm goed ontvangen. Nu willen we de lijn naar een hoger niveau brengen en dus zochten we om er een stem en gezicht aan te koppelen ” vertelt Hiroshi Maruyama, marketingmanager van Shiseido aan WWD.

Jennifer staat bekend om haar intelligente en gecompliceerde rollen in films. Shiseido zegt dat Jennifer een ervaren actrice en moeder is, en denkt dat ze consumenten over de hele wereld zal aanspreken.

Jennifer Connelly op de cover van Vogue

www.shiseido.com

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties